Voor aankopen en persoonlijk advies staan onze medewerkers 6 dagen per week voor u klaar.


Ons personeel helpt u graag bij het maken van uw keuze. Of u nu een startende of gevorderde damper bent, u kunt met al uw vragen bij ons terecht. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden en helpen u met het maken van de keuze in e-liquids en nicotinegehalte. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid uw producten direct bij ons in de winkel aan te schaffen. Tevens kunnen wij voor u de e-sigaret gebruiksklaar maken zodat u meteen kunt zien hoe dit in zijn werk gaat.  Wij accepteren i.v.m. onze veiligheid geen contante betalingen maar alleen PIN betalingen, ook uw VVV cadeaukaart is bij ons te besteden. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.

U bezoekt ons aan de Noordenweg 20 te Ridderkerk.
Wij beschikken over eigen vrije parkeerplaatsen. 
 

Alles 100% op voorraad uit onze postorder expeditie.

e-Smokewinkel.nl is van origine een postorderbedrijf dat veel verkoop online doet. Daardoor is het mogelijk om u als klant een groot assortiment te bieden. Niet alleen online maar natuurlijk ook in onze winkel.

Buiten ons vrij grote assortiment doen wij er alles aan de voorraad 100% beschikbaar te houden. Zo komt u als klant niet voor niets naar de winkel en zullen wij u geen nee hoeven te verkopen. 100% voorraad is 100% klanttevredenheid! Besteld u liever online? Natuurlijk is dit geen enkel probleem, U kunt uw bestelling laten bezorgen maar natuurlijk ook bij ons in de winkel komen afhalen. U kunt dit online aangeven tijdens het bestelproces.

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag: 11:00 - 17:30
Zaterdag: 11:00 - 16:00
Zondag: Gesloten.


| Meer