filter_list

Filter

 I.V.M. Wet en Regelgeving mogen wij geen productfoto's of merk logo's op de categorieën tonen
Bezig met laden...
logo
shopping_cart

N-One Disposable Nic Salt POD e-Sigaret Menthol 20mg Nicotine

De N-One NicSalt Disposable Pod Menthol is een 2ml wegwerp pod systeem met 20mg NicSalt e-liquid en een...

6,95

logo
shopping_cart

N-One Disposable Nic Salt POD e-Sigaret Ice Mint 20mg Nicotine

De N-One NicSalt Disposable Pod Ice Mint is een 2ml wegwerp pod systeem met 20mg NicSalt e-liquid en een...

6,95

logo
shopping_cart

N-One Disposable Nic Salt POD e-Sigaret Ice Mango 20mg Nicotine

De N-One NicSalt Disposable Pod Ice Mango is een 2ml wegwerp pod systeem met 20mg NicSalt e-liquid en een...

6,95

logo
shopping_cart

N-One Disposable Nic Salt POD e-Sigaret Black Ice 20mg Nicotine

De N-One NicSalt Disposable Pod Black Ice is een 2ml wegwerp pod systeem met 20mg NicSalt e-liquid en een...

6,95

logo
shopping_cart

N-One Disposable Nic Salt POD e-Sigaret Berry Blast 20mg Nicotine

De N-One NicSalt Disposable Pod Berry Blast is een 2ml wegwerp pod systeem met 20mg NicSalt e-liquid en een...

6,95

logo
shopping_cart

N-One Disposable Nic Salt POD e-Sigaret Tobacco 20mg Nicotine

De N-One NicSalt Disposable Pod Tobacco is een 2ml wegwerp pod systeem met 20mg NicSalt e-liquid en een...

6,95

logo
shopping_cart

Smokey CE3 Bud Touch Zwart

De Smokey CE3 Bud Touch Zwart is een zeer elegante en handzame e-sigaret voor mannen en vrouwen. Samen met USB oplader in een zeer handig...

9,95

logo
shopping_cart

Smokey CE3 Bud Touch Wit

De Smokey CE3 Bud Touch Wit is een zeer elegante en handzame e-sigaret voor mannen en vrouwen. Samen met USB oplader in een zeer handig...

9,95

logo
shopping_cart

Smokey CE3 Bud Touch Blauw

De Smokey CE3 Bud Touch Blauw is een zeer elegante en handzame e-sigaret voor mannen en vrouwen. Samen met USB oplader in een zeer handig...

9,95

logo
shopping_cart

Smokey CE3 Bud Touch GOLD

De Smokey CE3 Bud Touch Gold is een zeer elegante en handzame e-sigaret voor mannen en vrouwen. Samen met USB oplader in een zeer handig...

9,95

logo
shopping_cart

Smokey CE3 Bud Touch Roze

De Smokey CE3 Bud Touch Roze is een zeer elegante en handzame e-sigaret voor mannen en vrouwen. Samen met USB oplader in een zeer handig...

9,95

logo
shopping_cart

Zensations Starterskit Dark Grey

ZenSations is een cartomizersysteem in een nieuw jasje. Het is een zeer luxe cartridge-systeem in de kleur donker grijs. Geen knopje...

9,95

E-sigaret 

Heeft u veel moeite met stoppen met roken? U bent dan niet de enige. Veel rokers vinden het lastig om definitief te stoppen met roken. Hierdoor mislukken vele pogingen. Gebruikte hulpmiddelen werken niet en al snel zit een roker in zijn oude ritme en worden er weer net zoveel sigaretten gerookt als voorheen. Toch is er een hulpmiddel dat u kan helpen bij het stoppen met roken, namelijk: een e-sigaret. Een e-sigaret is een hulpmiddel dat het roken vervangt op een minder slechte manier. Wilt u meer weten over de e-sigaret? Leest u dan snel verder.

Dampen in plaats van roken

Wanneer u een e-sigaret gebruikt rookt u niet maar dampt u. Dit komt doordat de vloeistof in de e-sigaret verhit wordt tot het kookpunt. Hierdoor wordt er niks verbrand. Dit zorgt ervoor dat er geen schadelijke stoffen naar buiten komen en dat u deze inhaleert. De enige schadelijke stof die er in een e-sigaret kan zitten is nicotine. U kunt er zelfs voor kiezen om helemaal geen nicotine te gebruiken bij het gebruik van een e-sigaret. 

Diverse tabaks- en fruitsmaken

Als u een e-sigaret koopt kunt u kiezen uit verschillende tabaks- en fruitsmaken. In ons assortiment vindt u een groot aanbod aan smaken. De tabakssmaken in ons assortiment zijn gebaseerd op bepaalde merken sigaretten. Het is daarom verstandig om allereerst eens een tabakssmaak te proberen die overeenkomt met uw huidige sigarettenmerk. Zo maakt u de stap van een normale sigaret naar een e-sigaret nog kleiner dan dat deze al was.

E-sigaret starterkit

Het kan zijn dat u vindt dat er wel heel veel opties op onze website staan en dat u het overzicht als beginnend e-smoker even kwijt bent. In dat geval kunnen wij u aanraden om een e-sigaret starterkit te bestellen. In een starterkit vindt u alles wat u nodig heeft om te beginnen met het gebruik van een e-sigaret. U kunt hierbij denken aan: een e-sigaret, een oplader en een handig opbergtasje. Ideaal als u nog nooit een eigen e-sigaret heeft gehad. De e-liquid dient u altijd apart te bestellen.

Bestel uw e-sigaret bij e-Smokewinkel.nl

Bij e-Smokewinkel.nl kunt u terecht voor allerlei e-sigaretten en accessoires. Als u interesse heeft in een e-sigaret kunt u deze eenvoudig bestellen in onze webshop. Wij zorgen er dan  voor (indien voor 18:00 uur op werkdagen bestelt) dat u de e-sigaret de volgende dag al in huis heeft. Wilt u ook stoppen met roken door middel van een e-sigaret? Bestel dan vandaag nog uw e-sigaret bij e-Smokewinkel.nl.Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 4281 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: e-sigaret een score van 9 van de 10.| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.
Het gebruik van e-sigaretten is bedoeld als vervanger van tabak of als hulpmiddel bij het stoppen met roken. Het wordt afgeraden de e-sigaret te gaan gebruiken indien u een niet-roker bent.


Door dit formulier in te zenden geef je aan 18 jaar of ouder te zijn en ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken uitsluitend gebruik van cookies om statistieken bij te houden.