Deze vraag komt geregeld bij ons binnen, er zijn drie mogelijke antwoorden voor deze vraag:
  • Natuurlijk is het zo dat smaken verschillen, de ene kan de smaak als branderig ervaren terwijl dit bij een ander niet het geval is.
  • Het kan zijn dat uw clearomizer of vervangbare coil aan vervanging toe zijn, indien deze ver zijn versleten kan een branderige smaak ontstaan. Dit is verder niet schadelijk voor de gezondheid.
  • U kunt ook eens proberen om een andere smaak e-liquid te gebruiken of een lager nicotinegehalte.
  • De branderige smaak kan ook optreden bij nieuwe coils of clearomizers, dit zal in de loop van tijd verminderen.

Een andere smaak proberen?

Wilt u een andere smaak proberen? e-Smokewinkel.nl heeft een ruim assortiment aan smaken die u kunt toevoegen aan een e-smoker, hierbij kunt u denken aan fruitsmaken zoals: peer, aardbei, framboos en banaan. Daarnaast hebben wij ook veel tabakssmaken, deze lijken erg veel op de smaak van een normale sigaret. Het grote voordeel hieraan is dat wanneer u bijvoorbeeld net begint met het gebruik van een e-smoker, u gemakkelijk zult wennen aan een e-smoker omdat de smaak zo goed als hetzelfde is.

Uw nicotinegehalte langzaam afbouwen

Bent u op zoek naar een juist nicotinegehalte voor uw e-smoker om bijvoorbeeld langzaam af te bouwen? Dan kunt u het stappenplan wat op onze website staat raadplegen. Hier staat stap voor stap beschreven hoe u succesvol van uw nicotineverslaving af kunt komen, ook wanneer u meer of minder dan gemiddeld rookt kunt u ons stappenplan raadplegen!

Allerlei manieren om uw bestelling te betalen

Bij e-smokewinkel.nl kunt u eenvoudig uw producten bestellen en betalen. Door onze vele betalingsmogelijkheden kunt u ook nog eens op allerlei manieren betalen. Als u uw bestelling heeft betaalt zorgen wij ervoor dat de producten zo snel mogelijk bij u thuis worden afgeleverd. Bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur bij ons geplaatst worden, verzenden wij dezelfde dag nog zodat u deze de volgende dag in huis heeft.

Bestel uw producten vandaag nog

Wilt u profiteren van het ruime assortiment en alle andere voordelen van e-Smokewinkel.nl? Bestel dan vandaag nog uw e-smoker bij e-Smokewinkel.nl!
 


| Meer