Er bestaan bij veel mensen nog steeds veel onduidelijkheden over de schadelijke stoffen die er in een e-smoker zitten. In de media zijn er in het verleden genoeg berichten verschenen met oneerlijke berichtgeving over e-smokers. Het is namelijk zo dat de enige schadelijke stof die er in een e-smoker zit nicotine is. Hier tegenover staat wel dat u ervoor kunt kiezen om nicotine bij een e-smoker weg te laten. Er hoeft dus niet per definitie een schadelijke stof in een e-smoker te zitten. Op deze pagina geven wij u meer informatie over alles omtrent het gezondheid aspect van een e-smoker.

Zelf bepalen hoeveel nicotine een e-smoker bevat

De vraag of schadelijke stoffen in een e-smoker zitten hebben we min of meer al beantwoord in het tekstgedeelte hierboven. Toch moet hierbij vermeld worden dat naast het feit dat u de nicotine weg kunt laten uit een e-smoker, u ook zelf kunt bepalen hoeveel nicotine u toevoegt aan de e-smoker. Hierdoor kunt u ook langzaam het nicotinegehalte verminderen, op deze manier komt u stap voor stap van uw rookverslaving af. Daarnaast bevat een normale sigaret in vergelijking met een e-smoker veel meer schadelijke stoffen. In een normale sigaret zitten er namelijk tientallen schadelijke stoffen zoals teer en aceton, deze bevinden zich niet in een e-smoker.

Geen schadelijke stoffen voor uw omgeving

Als u gebruik maakt van een e-smoker hoeft u geen normale sigaretten meer te roken. Hierdoor hoeft u ook geen gebruik meer te maken van stinkende asbakken. Daarnaast rookt uw omgeving niet meer mee wanneer u gebruik maakt van een e-smoker. Er komen namelijk geen schadelijke stoffen van de damp af die u uitblaast. Daarbij komt ook dat de damp nagenoeg geurloos is, u en uw omstanders zullen dus geen stinkende kleding meer hebben.

Een werkend hulpmiddel

Zoals u hierboven kon lezen wordt een e-smoker vaak succesvol gebruikt als hulpmiddel om te stoppen met roken. In tegenstelling tot nicotinekauwgum en nicotinepleisters werkt een e-smoker wel bij het stoppen met roken. Dit komt doordat u bij het gebruik van een e-smoker nog steeds het gevoel heeft alsof u aan het roken bent. Doordat een e-smoker zo ontwikkeld is dat deze erg veel lijkt qua uiterlijk en in gebruik op een normale sigaret, went u erg snel aan een e-smoker.

Een ruim assortiment aan e-smokers

Heeft u interesse in een e-smoker? Dan kunt u deze het beste bestellen bij e-Smokewinkel.nl. Wij bieden u een ruim assortiment aan in e-smokers. U kunt bij e-Smokewinkel.nl losse e-smokers bestellen maar ook starterkits. Een starterkit bevat alle benodigdheden om te starten met een gezondere manier van roken.

Kunnen wij u nog ergens meehelpen?

Staat uw vraag niet tussen onze vraag & antwoord pagina? Dan kunt u onze klantenservice op werkdagen tussen 12:00 - 18:00 uur bereiken. Dit kunt u doen per telefoon of via de chatfunctie (indien online)  die wij op onze website beschikbaar hebben. Een goede service staat bij e-Smokewinkel.nl erg hoog in het vaandel. Schroom daarom niet en stel uw vraag.
 
 


| Meer