E-smokers zijn er in diverse soorten en maten. Soms is het voor de consument zeer lastig om in alle keuzemogelijkheden die er zijn het juiste product aan te schaffen. Daarom beschrijven we op deze pagina voor u exact welke soorten e-smokers er zijn.

De voordelen van een shisha pen

Ons assortiment bevat onder andere shisha pennen. Een shisha pen is een type e-smoker welke mee gaat tot een maximaal aantal puffs, deze is dus niet zoals een e-sigaret oplaadbaar. Het voordeel van een shisha pen is dat deze gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is en dat u met een shisha pen op een voordelige manier kennis kunt maken met e-smoken. In onze webshop vindt u shisha pennen met en zonder nicotine, dit staar er altijd bij vermeld. Let hier dus goed op wanneer u een shisha pen aanschaft.

De meest voorkomende soort: een e-sigaret

De meest gangbare soort in ons assortiment is de e-sigaret. Iedere e-sigaret die u bij e-Smokewinkel.nl bestelt is oplaadbaar. Hierdoor kunt u de e-sigaret blijven gebruiken en hoeft u deze niet na een paar keer gebruikt te hebben, weg te gooien. Daarnaast heeft u bij een e-sigaret de keuze uit verschillende vloeistoffen, hierdoor kunt u zelf bepalen welke smaak u proeft tijdens het gebruik van de e-sigaret. Zo vindt u bij e-Smokewinkel.nl diverse tabak- en fruitsmaken die u kunt toevoegen aan de e-sigaret.

Voor de liefhebber: elektronische sigaren

Speciaal voor de sigaren liefhebbers hebben wij in ons assortiment elektronische sigaren. Een elektronische sigaar evenaart de beleving die u ook bij een normale sigaar heeft. Daarnaast zijn elektronische sigaren minder slecht en goedkoper dan normale sigaren. In ons assortiment vindt u zowel Cubaanse als Havaanse e-sigaren. Rookt u wel eens een normale sigaar en wilt u dit op een gezondere manier doen? Probeert u dan eens een elektronische sigaar van e-Smokewinkel.nl.

Alles wat u nodig heeft zit in een starterkit

Wilt u beginnen met het gebruik van een e-smoker en vindt u het lastig welk type u moet kiezen? Dan hebben wij voor u starterkits in ons assortiment. Met een starterkit kunt u direct beginnen met een gezondere manier van roken, alles wat u nodig heeft zit namelijk in een starterkit.

Weet u al welke e-smoker u gaat bestellen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit de verschillende soorten e-smokers die er zijn? Bestelt u deze dan bij e-Smokewinkel.nl. Bij ons profiteert u van een zeer uitgebreid assortiment met kwalitatief hoogstaande producten. Daarnaast bezorgen wij alle producten de volgende dag bij u thuis, indien u deze op werkdagen voor 18:00 uur bestelt heeft. Dit doen wij tegen zeer scherpe bezorgkosten. Wanneer u een bestelling plaatst boven €50 bezorgen wij deze zelfs gratis bij u thuis in geheel Nederland! Voor bestellingen naar België hanteren wij een minimum bestelbedrag van 100,-.

Heeft u een andere vraag?

Heeft u een andere vraag dan welke soorten e-smokers er zijn? Bekijkt u dan eens onze vraag & antwoord pagina. Hier staan allerlei vragen met uitgebreide antwoorden! Staat uw vraag er niet tussen of wordt deze niet voldoende beantwoord? Dan kunt u ons op werkdagen tussen 12:00 - 18:00 uur bereiken via onze klantenservice, wij helpen u graag!
 


| Meer