Een e-smoker is een "gezondere" vervanging van een normale sigaret. Een e-smoker heeft ten opzichte van een normale sigaret erg veel voordelen, dit gaat verder dan enkel het feit dat een e-smoker minder slecht is dan een regulier tabaksproduct. Daarom geven wij u op deze pagina meer informatie over de voordelen van een e-smoker. Leest u snel verder.

De voordelen op een rijtje

Wat zijn de voordelen van een e-smoker? Wij hebben ze globaal voor u op een rijtje gezet:
  • Een groot voordeel van een e-smoker is dat het veel geld scheelt ten opzichte van een normale sigaret. Dit komt doordat de hoge accijnzen die op normale sigaretten worden geheven, niet worden geheven op e- sigaretten. Hierdoor betaalt u geen hoge prijzen voor e-smokers. 
  • In een e-smoker zitten veel minder schadelijke stoffen dan in een normale sigaret. Doordat een e-smoker dampt in plaats van verbrandt komen er geen schadelijke stoffen vrij zoals bijvoorbeeld teer. De enige schadelijke stof die er in een e-smoker kan zitten is nicotine. U kunt er zelfs voor kiezen om deze uit een e-smoker te laten.
  • Van een e-smoker komt geen vieze rookgeur af. Dit houdt tegelijkertijd in dat u zelf niet meer naar ook zal ruiken en dat uw omgeving ook geen last meer heeft van deze rookgeur.
  • Met een e-smoker hoeft u geen stinkende asbakken meer in uw huis of buiten te plaatsen.
  • E-smokers kunt u vullen met verschillende smaken, zo blijft het afwisselend en kunt u afwisselen met heel veel smaken.
  • Door middel van een e-smoker is het veel gemakkelijker om van uw sigaretten- en nicotineverslaving af te komen.
  • Geen aanslag meer op uw handen of tanden.
Zoals u kunt lezen zitten er veel voordelen vast aan een e-smoker. Het ene voordeel spreekt u misschien iets meer aan dan de ander, toch zijn alle voordelen zeker de moeite waard.

Wij helpen u graag om het wennen aan een e-smoker nog makkelijker te maken

Naast de voordelen zien sommige mensen toch ook nog weleens nadelen van een e-smoker. Zo wordt er vaak gedacht dat de stap van een normale sigaret naar een e-smoker heel groot is. Deze is in werkelijkheid veel kleiner. Dit komt doordat veel mensen in eerste instantie direct een e-smoker gebruiken zonder nicotine. Wij raden u aan om dit niet te doen en ons stappenplan te volgen. Wij hebben diverse stappenplannen om stapsgewijs van uw nicotineverslaving af te komen. Wilt u liever een persoonlijk stappenplan? Ook dan kunt u bij ons terecht! Wij maken indien gewenst graag voor u een persoonlijk stappenplan zodat u ook definitief afkomt van uw nicotineverslaving.

Bestelgemak - Wat zijn de voordelen van een e-smoker?

Bent u overtuigd van de voordelen van een e-smoker en wilt u er één aanschaffen? Dan bent u bij e-Smokewinkel.nl aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een groot aantal e-smokers van verschillende merken. Daarnaast hanteren wij scherpe prijzen en bieden wij u veel bestelgemak. Zo worden bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur besteld zijn de volgende dag bij u thuis bezorgd. Daarnaast rekenen wij bij bestellingen boven €50,- geen verzendkosten.

Kunnen wij u nog ergens mee helpen? - Wat zijn de voordelen van een e-smoker?

Heeft u nog vragen over één van onze producten? Onze klantenservice kunt u elke werkdag bereiken tussen 12:00 uur - 18:00 uur. Wij helpen u graag!
 


| Meer