Naast alle voordelen die er aan een e-smoker zitten, heeft de e-smoker ook nog een paar nadelen. Op deze pagina komt u er achter wat de nadelen zijn en hoe u van deze nadelen een voordeel kunt maken.

Welke schadelijke stoffen zitten er in een e-smoker?

Het nadeel van een e-smoker is dat ook hierin schadelijke stoffen kunnen zitten. Zo kan er in een e-smoker nicotine zitten. Nicotine is een stof die erg verslavend is en schadelijk voor uw gezondheid kan zijn. Bij de e-smokers die u op e-Smokwinkel.nl kunt bestellen, kan u zelf bepalen hoeveel nicotine er in de vloeistof van de e-smoker zit. Zo kunt u er ook voor kiezen om de nicotine helemaal weg te laten uit een e-smoker.

Wennen aan een e-smoker

Een ander nadeel is dat tabakssmaken moeilijk te evaneren zijn. Daarom kan het in het begin best even wennen zijn wanneer u een e-smoker gebruikt. Veelal went de gebruiker van een e-smoker hier vanzelf aan. Toch vinden we dit bij e-Smokewinkel.nl erg belangrijk, daarom kiezen wij ervoor om de tabakssmaken uit ons assortiment uitvoerig te testen en enkel kwaliteit te leveren. Zo kunnen wij de gewenning van een normale sigaret naar een e-smoker nog makkelijker maken.

Wij verkopen enkel producten van kwaliteit

Doordat we bij e-Smokewinkel.nl zorgvuldig de producten selecteren die wij verkopen, proberen we ook te voorkomen dat u een droge mond krijgt van het gebruik van een e-smoker. Dit wil namelijk nog wel eens voorkomen bij gebruikers van een e-smoker. Doordat wij enkel vloeistoffen verkopen die van een degelijke kwaliteit zijn, proberen wij dit probleem zo veel mogelijk tegen te gaan.

Bestel uw e-smoker bij e-Smokewinkel.nl

Vindt u dat de voordelen opwegen tegen de nadelen? Dan bent u bij e-Smokewinkel.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u veel verschillende producten. Zo verkopen wij uiteraard e-smokers, maar ook alle toebehoren hiervan. Daarnaast verkopen wij ook starterkits. Met een starterkit heeft u alle benodigdheden direct in huis om succesvol te beginnen met het gebruik van een e-smoker. Neemt u daarom eens een kijkje in onze webshop en bestel het artikel dat u nodig heeft!

Veel bestelgemak

Als u een e-smoker bestelt bij e-Smokewinkel.nl heeft u verschillende mogelijkheden om uw betaling te voldoen. Naast de gebruikelijke methoden zoals AfterPay en iDeal kunt u bij e-Smokewinkel.nl onder andere ook betalen via Bitcoin, PayPal en Belfius. Naast het bestelgemak leveren wij uw bestellingen tegen goede voorwaarden bij u thuis. Alle bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur bij ons worden geplaatst, leveren wij de volgende dag bij onze klanten in huis.

Heeft u een andere vraag?

Heeft u een andere vraag over e-smokers? Of heeft u een vraag over een bestelling? Onze klantenservice kunt u op werkdagen tussen 12:00 uur - 18:00 uur bereiken!
 
 


| Meer