Uw clearomizer is aan vervanging toe als deze weinig tot geen damp meer produceert. Dit kan vooraf of gepaard gaan met een donker kleurende e-liquid en/of een branderige smaak. Wij raden u aan om in beide gevallen direct een nieuwe clearomizer of coil te bestellen zodat u gebruik kunt blijven maken van uw e-smoker.

Op e-Smokewinkel.nl is genoeg te vinden!

In het assortiment van e-Smokewinkel.nl vindt u diverse toebehoren die u kunt bestellen als deze aan vervanging toe zijn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld ook denken aan batterijen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment met onder andere allerlei e-smokers en diverse smaken die u kunt toevoegen aan een e-smoker. Naast e-smokers verkopen wij ook e-sigaren en e-pijpen, zo is er voor iedere roker die op een gezondere manier wil gaan roken wel iets te vinden!

U kunt betalen op allerlei manieren

Bij e-Smokewinkel.nl willen wij u van alle gemakken voorzien, daarom kunt u tijdens uw betaling kiezen uit veel verschillende betalingsmogelijkheden. Zo kunt u bij e-Smokewinkel.nl niet alleen betalen via iDeal maar onder andere ook via AfterPay, Bitcoin, PayPal en Mister Cash. Als u uw bestelling betaalt heeft zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd zal worden. Bestellingen die op voorraad zijn en die u op werkdagen voor 18:00 uur bestelt, bezorgen wij de volgende dag al bij u in huis!

Heeft u een andere vraag? Wij beantwoorden hem graag

Heeft u een andere vraag? Bekijkt u dan onze vraag & antwoord pagina! Hier staan allerlei veelgestelde vragen op die wij voor u beantwoorden. Mocht u een andere vraag hebben die er niet tussenstaat of bijvoorbeeld een vraag over uw bestelling, dan kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen tussen 12:00 uur - 18:00 uur staan wij voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Daarnaast kunt u ons ook altijd benaderen voor een goed advies, wij helpen u graag!
 


| Meer