wegwerp e-sigaret tabaksmaak met nicotine
Shisha Pen Tabak Smaak 6mg Nicotine (LOW)

De look-a-like van de normale sigaret in tabak smaak, verkrijgbaar in diversen nicotinegehaltes en nicotinevrij. Deze tabak wegwerp shisha heeft een levensduur van ongeveer 500 puffs!

Wanneer verzenden wij?

op werkdagen voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

€ 3,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen Supersnel betalen met  Tikkie Je accepteert de voorwaarden door hierop te klikken

| Meer

Heeft u dit product ergens anders goedkoper gezien?

Meld het ons en wij passen de prijs aan!

Shisha Pen Tabak Smaak 6mg Nicotine (LOW)


​Wilt u niet opvallen met uw elektronische sigaret en toch de juiste smaakbeleving en voldoening verkrijgen als met een andere shisha pen of e-sigaret? Dan is deze Look-a-Like shishapen met tabaksmaak en 6mg nicotine de juiste oplossing. Deze shisha pen toont als een gewone sigaret, niemand zal merken dat u een shishapen aan het dampen bent!

Deze wegwerp shisha pen wordt geleverd in een blister verpakking en is zeer eenvoudig in gebruik. Er hoeft geen knopje ingedrukt te worden als u een haaltje neemt, simpelweg aan het filter zuigen is voldoende. De shisha pen schakeld automatisch in bij het inhaleren en daarna meteen weer uit, zo kunt u deze shisha pen veilig opbergen na gebruik. Tijdens het inhaleren zal de kop van deze shisha pen rood oplichten zoals u gewend bent van een gewone sigaret. De batterij heeft een capaciteit van 300mah, dit is voldoende om de vulling van maximaal 500 puffs geheel te gebruiken. De vulling van 500 puffs komt ongeveer overeen met 20 sigaretten. De pen is eenvoudig op te bergen in bijvoorbeeld uw jaszak, u kunt elk moment een hijs nemen en hoeft zoals bij de normale sigaret deze niet op te roken. Indien de shisha pen op is zal het lampje aan de voorzijde gaan knipperen, u kunt u deze dan gewoon weggooien.
  • De shisha pen gaat gemiddeld 500 haaltjes mee (20 sigaretten)
  • Geen teer, koolmonoxide enz.
  • Geen rookaanslag en nagenoeg geurloos
  • Geen vuur en sigarettenas
  • Onopvallend shisha roken
Voor informatie over de nicotinegehaltes verwijzen wij u graag naar ons stappenplan

Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 396 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: tabak smaak shisha pen 6mg nicotine een score van 9 van de 10.


 

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw prijsmelding is verzonden, wij zullen dit onderzoeken en houden u op de hoogte! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.