Stoppen met rokenVoor uw gezondheid is het erg goed om te stoppen met roken. Hier zijn veel verschillende hulpmiddelen voor op de markt. Het is echter goed om het kaf van het koren te scheiden. Er zijn namelijk veel bedrijven die geld proberen te verdienen aan hulpmiddelen die niet blijken te werken. Een hulpmiddel dat aantoonbaar helpt met stoppen met roken is een e-smoker. U zult niet de eerste en vast ook niet de laatste zijn die succesvol stopt met roken door middel van een e-smoker. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden die er zijn om te stoppen met roken.

Uw nicotinebehoefte verlagen met een stappenplan

Het moeilijke aan stoppen met roken is de behoefte naar nicotine. Wanneer uw lichaam opeens geen nicotine meer binnenkrijgt kunt u te maken krijgen met ontwenningsverschijnselen. Daarom is het vaak succesvoller om stapsgewijs uw nicotinegebruik af te bouwen. Met een e-smoker kunt u namelijk stap voor stap het nicotinegehalte afbouwen. Bij e-Smokewinkel.nl bieden we u daarom ook een stappenplan aan om uw nicotinegehalte af te bouwen. Wanneer u er behoefte aan heeft kunnen wij ook een persoonlijk stappenplan op maat maken. Zo stopt u succesvol met roken.

Blijven genieten van uw gewoonte

Een ander probleem waar stoppende rokers mee te maken krijgen is dat ze de gewoonte om te roken missen. De gezelligheid om even te gaan roken wordt erg gemist. Met een e-smoker kunt u dit wel gewoon blijven doen. Het verschil zit hem erin dat u nu op een minder ongezonde manier rookt. De enige schadelijke stof die er namelijk in een e-smoker kan zitten is nicotine. Zoals u in de vorige alinea kon lezen kunt u deze zelfs helemaal weglaten.

Zit er een e-smoker voor u tussen?

Wanneer u wilt stoppen door middel van een e-smoker raden wij u aan om eens een kijkje te nemen in ons assortiment. Hier kunt u verschillende soorten e-smokers vinden in allerlei prijsklassen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om starterkits aan te schaffen. In een starterkit zitten alle benodigdheden om succesvol te beginnen met elektronisch roken.

Bepaal zelf de smaak van een e-smoker

Het voordeel aan een e-smoker is dat u zelf kunt bepalen welke smaak er wordt toegevoegd. U kunt namelijk kiezen voor gewone tabakssmaken, maar ook voor fruitsmaken. In ons assortiment hebben wij veel verschillende vloeistoffen. Probeer daarom eens een aantal smaken en ontdek welke u het lekkerst vind. Het is ook een mogelijkheid om smaken met elkaar te combineren en nieuwe smaken te ontdekken.

Vergroot uw kan op succes door een hulpmiddel te gebruiken

Als u gaat stoppen met roken is het aan te raden om niet cold turkey te stoppen maar een goed hulpmiddel te gebruiken. Hierdoor bouwt u stap voor stap af en is de kans groter dat u succesvol kunt stoppen met roken.

Profiteer van de voordelen van e-Smokewinkel.nl

Wilt u ook stoppen met roken? Kies er dan voor om een goed hulpmiddel zoals een e-smoker te bestellen bij e-Smokewinkel.nl. Wij bezorgen uw bestelde product tegen zeer lage verzendkosten bij u thuis. Profiteer van de voordelen van e-Smokewinkel.nl.
 


| Meer