Foto

Hoe werkt het spaarpunten systeem?

Bij besteding van minimaal € 10,00 in onze webwinkel ontvangt u van ons spaarpunten* Iedere euro die u besteed is goed voor 1 spaarpunt. Als u bijvoorbeeld een bestelling met een waarde van € 20,00 plaatst krijgt u daarvoor 20 spaarpunten aan uw tegoed bijgeschreven. Bij bestellingen lager dan € 10,00 krijgt u helaas geen spaarpunten. U ontvangt 5 extra spaarpunten als het bedrag van uw bestelling hoger is als € 25,00 en 10 extra spaarpunten als u bestelling boven de € 50,00 komt. Is uw bestelling hoger dan € 100,00 dan ontvangt u maar lieftst 20 extra spaarpunten. Zo ontvangt u bij een bestelling van bijvoorbeeld € 53,00 dus 63 spaarpunten en bij een bestelling van bijvoorbeeld € 100,00 ontvangt u dan 120 spaarpunten. Iedere punt heeft een waarde van € 0,05 en is in te wisselen bij uw eerst volgende aankoop met minimaal bestelbedrag van € 10,00. Per bestelling kunt u maximaal 120 spaarpunten verdienen.

*Bij sommige producten zoals bijvoorbeeld e-liquids, cartridges en shisha pennen ontvangt u geen spaarpunten. Op groothandels artikelen worden geen spaarpunten uitgegeven. Het te ontvangen aantal spaarpunten staat weergegeven bij het artikel indien de prijs hoger is dan € 10,-.

Uw account gegevens

Bij het plaatsen van uw eerste bestelling wordt er automatisch een account aangemaakt, uw gebruikersnaam is uw e-mail adres en uw wachtwoord zal per mail aan u worden toegestuurd. Bewaard u deze gegevens goed om in te kunnen loggen op uw account. U kunt in het menu bij 'Mijn Account' uw gegevens en wachtwoord wijzigen, tevens kunt u daar zien hoeveel spaarpunten u heeft opgebouwd. Een overzicht van de door u gedane bestellingen in het verleden zijn tevens opvraagbaar.

Spaarpunten

  • Bij besteding onder € 10,00 ontvangt u geen spaarpunten
  • Bij besteding vanaf € 10,00 ontvangt u 1 spaarpunt per euro.
  • Bij besteding vanaf € 25,00 ontvangt u 1 spaarpunt per euro +5 bonuspunten
  • Bij besteding vanaf € 50,00 ontvangt u 1 spaarpunt per euro +10 bonuspunten
  • Bij besteding vanaf € 100,00 ontvangt u 1 spaarpunt per euro +20 bonuspunten

Kan ik mijn punten opsparen?

Uiteraard kunt u uw punten opsparen, deze hoeft u bij uw eerst volgende aankoop niet direct in te wisselen. De punten zullen bewaard blijven op uw account en de punten van uw nieuwe bestelling(en) zullen worden bijgeschreven bij het huidig aantal punten dat u al had U kunt op ieder gewenst moment uw punten inwisselen voor korting op uw nieuwe bestelling. Spaarpunten zijn niet inwisselbaar voor contanten.

Extra Spaarpunten verdienen

U kunt nog eens 10 extra spaarpunten verdienen door een review te plaatsen op het door uw aangeschafte product. U krijgt enkele dagen na dat u de bestelling thuis heeft ontvangen een mail met de vraag een review te plaatsen over dit product. In deze mail klikt u op de link en u plaatst een review over het product en de afhandeling van de bestelling. U ontvangt dan van ons nog eens 10 extra Spaarpunten die u weer kunt gebruiken voor extra korting op uw volgende bestelling!| Meer