filter_list

Filter

0
Onbeperkt


Bezig met laden...
logo
shopping_cart

Shishita Wegwerp Waterpijp Ice Orange

Complete wegwerp waterpijp set in de smaak Ice Orange, alles bij de hand voor eenmalig gebruik. Levensduur c.a. 60 minuten.

8,95

logo

Shishita Wegwerp Waterpijp Banana

Complete wegwerp waterpijp set in de smaak Banaan, alles bij de hand voor eenmalig gebruik. Levensduur c.a. 60 minuten.

8,95

logo
shopping_cart

Shishita Wegwerp Waterpijp Ice Apple

Complete wegwerp waterpijp set in de smaak Ice Apple, alles bij de hand voor eenmalig gebruik. Levensduur c.a. 60 minuten.

8,95

logo
shopping_cart

Shishita Wegwerp Waterpijp Red Fee

Complete wegwerp waterpijp set in de smaak Red Fee, alles bij de hand voor eenmalig gebruik. Levensduur c.a. 60 minuten.

8,95

logo

Shishita Wegwerp Waterpijp Moonlight Cherry

Complete wegwerp waterpijp set in de smaak Moonlight Cherry, alles bij de hand voor eenmalig gebruik. Levensduur c.a. 60 minuten.

8,95

logo
shopping_cart

Shishita Wegwerp Waterpijp Passion Fruit

Complete wegwerp waterpijp set in de smaak Passion Fruit, alles bij de hand voor eenmalig gebruik. Levensduur c.a. 60 minuten.

8,95| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.
Het gebruik van e-sigaretten is bedoeld als vervanger van tabak of als hulpmiddel bij het stoppen met roken. Het wordt afgeraden de e-sigaret te gaan gebruiken indien u een niet-roker bent.


Door dit formulier in te zenden geef je aan 18 jaar of ouder te zijn en ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken uitsluitend gebruik van cookies om statistieken bij te houden.