D.O.A. Garantie & Overige Retouraanvragen


Op al onze gebruikersproducten zoals bijvoorbeeld: clearomizers, vervangbare coils, pods, cartridges en shisha pennen, rust een D.O.A. garantie, dit staat voor: death on arrival. Dit betekend dat u deze producten op dag van levering dient te controleren op gebreken of defecten. U dient in geval van een defect hiervan tevens op de dag van levering melding te maken via onze telefonische klantenservice om aanspraak te kunnen maken op deze garantie.
 

Wettelijke Bedenktijd

U heeft 14 dagen wettelijke bedenktijd vanaf de dag dat de bestelling bij u is afgeleverd, dit wil zeggen dat u uw bestelling binnen deze termijn kunt annuleren en retourneren. Hiervoor dient u altijd contact met ons op te nemen via onderstaand formulier, het is niet toegestaan zonder opgaaf producten te retourneren.
Gezien de wet op hygiëne kunnen enkel ongebruikte producten binnen deze termijn geretourneerd worden. De artikelen dienen onbeschadigd en in nieuwstaat samen met de aankoopfactuur geretourneerd te worden. Pods, Shisha pennen, e-liquids en cartridges dienen in originele en ongeopende plastic seal geretourneerd te worden.

Bel onze klantenservice om uw defect aan te melden voor D.O.A. garantie of om een retouraanvraag in te dienen. U kunt onze klantenservice tijdens onze openingstijden bereiken via telefoonnummer: 085-201 94 95 (gebruikelijke belkosten)| Meer