filter_list

Filter

0
Onbeperkt


Bezig met laden...
logo

EGO Mini Smokey USA Mix

Deze oplaadbare Shisha pen heeft de smaak USA Mix en is verkrijgbaar in diversen nicotinegehaltes en nicotinevrij

16,95

logo

EGO Mini Smokey Desert Ship (kameel)

Deze oplaadbare Shisha pen heeft de smaak van Desert Ship sigaretten en is verkrijgbaar in diversen nicotinegehaltes en nicotinevrij

16,95

logo

EGO Mini Smokey Menthol

Deze oplaadbare Shisha pen heeft de smaak van menthol sigaretten en is verkrijgbaar in diversen nicotinegehaltes en nicotinevrij

16,95

logo

EGO Mini Smokey The Palm

Deze oplaadbare Shisha pen heeft de smaak van The Palm en is verkrijgbaar in diversen nicotinegehaltes en nicotinevrij

16,95

Oplaadbare shisha pen

Tegenwoordig proberen veel mensen te stoppen met het roken van reguliere sigaretten. Vaak komt het voor dat dit niet lukt, het is immers ook niet gemakkelijk om te stoppen met roken. Gelukkig zijn er hulpmiddelen uitgevonden voor het stoppen met roken. Op deze pagina krijgt u meer informatie over een betrouwbaar hulpmiddel: een oplaadbare shisha pen. 

Opladen

Een oplaadbare shisha pen is zoals het woord zelf al zegt: oplaadbaar. Het product is dus te hergebruiken, iets wat heel fijn is voor de gebruiker van het product. U hoeft immers niet elke keer een nieuwe aan te schaffen. Een oplaadbare shisha pen is eenvoudig op te laden via een USB-aansluiting waar u de shisha pen in kunt doen. 

Dezelfde smaak en veel gezonder!

Vaak twijfelen rokers over een shisha pen. De vragen die dan bij hen opkomen zijn onder andere: Heeft een oplaadbare shisha pen wel dezelfde smaak? Is een oplaadbare shisha pen net zo schadelijk als een normale sigaret? Ten eerste is een oplaadbare shisha pen veel minder schadelijk dan een normale sigaret. Doordat er bij een oplaadbare shisha pen damp vrijkomt, wordt er niks verbrand. Er komt dus geen schadelijke stof zoals teer vrij.  U bent dus eigenlijk aan het dampen in plaats van aan het roken. De smaak van een oplaadbare shisha pen is zo goed als gelijk als die van een reguliere sigaret.  Door de verschillende keuzes aan smaken kunt u zelf bepalen welke smaak het beste bij u past. Zo is er bijvoorbeeld een oplaadbare shisha pen die gebaseerd is op de smaak van Marlboro. 

Bespaar geld met een oplaadbare shisha pen

Naast dat een oplaadbare shisha pen erg gezond is, is het ook erg voordelig! Zo is één cartridge van een oplaadbare shisha pen vergelijkbaar met tien sigaretten. Uit één doosje cartridges haalt u ongeveer vijf pakjes sigaretten. U bespaart €4,50 per pakje sigaretten wanneer u gebruik maakt van een oplaadbare shisha pen. 

Stappenplan

Wanneer u een oplaadbare shisha pen gebruikt, kunt u zelf bepalen hoeveel nicotine u hieraan toe gaat voegen. Iemand die heel veel rookt gebruikt vaak meer nicotine dan iemand die vier sigaretten op een dag rookt. Vaak vinden consumenten het lastig om in te schatten hoe hoog het nicotinegehalte moet zijn. Daarom hebben wij hier een speciaal stappenplan voor ontwikkeld. Deze helpt u om de juiste hoeveelheid nicotine toe te voegen aan uw oplaadbare shisha pen. Met dit stappenplan kunt u ook langzaam afbouwen, zodat u uiteindelijk helemaal kunt stoppen met roken. Een oplaadbare shisha pen is immers een heel goed hulpmiddel om van uw rookverslaving af te komen. Werkt het stappenplan op onze website niet bij u? Dan maken wij graag voor u een stappenplan op maat. 

Stap vandaag nog over naar een oplaadbare shisha pen!

Wilt u ook stoppen met roken en wilt u daar een goed hulpmiddel voor? Bestel dan een oplaadbare shisha pen op onze website. Wij hebben een ruim aanbod in oplaadbare shisha pennen met verschillende smaken. Op onze website kunt u eenvoudig betalen door middel van de vele betalingsmogelijkheden die wij hebben. U kunt ook achteraf betalen! Wanneer u uw oplaadbare shisha pen op werkdagen voor 18:00 uur bestelt, heeft u deze de volgende dag al in huis! Daarnaast bezorgen wij alle bestellingen boven €50 gratis bij u thuis! Bestel daarom uw oplaadbare shisha pen vandaag nog!

Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 744 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: oplaadbare shisha pen een score van 9 van de 10.

 


| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03 

Wij verkopen alleen aan peronen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.


e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.

Door dit formulier in te zenden ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren.