Indien uw e-sigaret pruttelt of lekkage vertoont kan dit komen door het langdurig neerleggen van de e-sigaret. De e-sigaret dient in rechte toestand bewaard te worden. U kunt eventueel een handige houder voor de e-sigaret aanschaffen, hier kunt u de e-sigaret in plaatsen zodat deze niet om kan vallen.

Diverse accessoires om uw e-sigaret in op te bergen

Naast een handige houder kunt u ook nog andere accessoires aanschaffen die uw e-sigaret beschermen tegen schades. Zo hebben wij ook draagkoortjes welke ervoor zorgen dat uw e-sigaret niet snel op de grond zal vallen. Daarnaast vindt u bij E-Smokewinkel.nl ook handige draagtasjes waar u de e-sigaret in kunt bewaren, deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren zodat u er eentje kunt uitkiezen welke dezelfde kleur heeft als uw eigen e-sigaret. Als u liever een tasje wilt hebben waar u ook andere accessoires in kunt bewaren naast alleen de e-sigaret kunt hiervoor een opbergtasje bij E-Smokewinkel.nl aanschaffen. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en eenvoudig te bestellen in onze webshop.

Uw bestellingen eenvoudig betalen

Wilt u een houder aanschaffen voor uw e-sigaret of één van de andere accessoires? Dan kunt u dit eenvoudig doen in onze webshop. Bestellingen kunt gemakkelijk plaatsen en afrekenen. Door de vele betalingsmogelijkheden die we bij E-Smokewinkel.nl hebben is er altijd wel een betaalmethode die op dat moment uitkomt, zo kunt u bij ons ook achteraf betalen.

De bestelling wordt zo snel mogelijk bij u afgeleverd!

Als u een bestelling bij ons geplaatst heeft zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd. Vaak gebeurt dit de volgende dag al. Mocht u na het ontvangen van uw bestelling of tijdens het plaatsen van een bestelling een vraag hebben, kunt u vele vragen en antwoorden op onze speciale pagina hiervoor vinden. Mocht u er niet uitkomen kunt u ook met onze klantenservice contact opnemen, deze is op werkdagen va 12:00 uur - 18:00 uur geopend. U kunt ons bereiken via de telefoon of via onze handige chatfunctie op de website.
 


| Meer