Standaard Verzendkosten

De verzendkosten van een standaard verzending zijn afhankelijk van de afmetingen van de verpakking en kunnen oplopen tot maximaal € 4,95. In uw winkelwagen ziet u een overzicht van de verzendkosten van uw bestelling. Alle bestellingen worden verzonden met een track&trace code via PostNL.

Extra Verzendopties - Afhalen PostNL Afhaalpunt (tijdelijk niet mogelijk)

Het is mogelijk om uw pakje te laten afleveren op een PostNL Afhaalpunt bij u in de buurt. Tijdens het bestelproces kiest u voor de extra verzendoptie "Afhalen". Aan de hand van de door u ingevoerde postcode ziet u de dichtbijzijnste afhaalpunten weergegeven. Na verzending van uw bestelling ontvangt u een track&trace code en word u per mail op de hoogte gehouden wanneer uw bestelling kan worden afgehaald. 

Gratis verzenden

Indien uw bestelling het grensbedrag van € 30,- behaalt zullen wij deze gratis aan u verzenden. In sommige gevallen rekenen wij boven de € 30,- wel verzendkosten, dit heeft te maken met het soort en combinatie van producten die u besteld. Hier kunnen wij niets aan veranderen! Helaas verzenden wij geen e-sigaret gerelateerde producten buiten Nederland.

Bestelling afhalen bij e-Smokewinkel Ridderkerk

Indien u uw bestelling online geplaatst heeft kunt u deze komen afhalen bij ons in Ridderkerk. U kiest eenvoudig voor de optie "afhalen" tijdens het bestelproces. U hoeft dan uiteraard geen verzendkosten te betalen. U kunt de bestelling online betalen maar u kunt de betaling ook in onze winkel per pin of creditcard voldoen. Bij afhalen van uw bestelling geldt een legitimatieplicht < 25 jaar. Zonder legitimatiebewijs worden geen producten afgegeven. Op het moment dat uw bestelling door ons in behandeling wordt genomen ontvangt u bericht dat deze afgehaald kan worden. Bestellingen kunnen op werkdagen tussen 11:00 en 17:30 en op Zaterdagen tussen 11:00 en 16:00 bij ons worden afgehaald.

Wij verzenden uw bestelling de zelfde werkdag

Bestellingen die op werkdagen voor 22:00 uur zijn geplaatst en betaald worden de zelfde dag nog door ons aangeboden bij PostNL. In principe zal deze bestelling de volgende dag bij u worden afgeleverd, natuurlijk kan er een vertraging ontstaan tijdens het verzendproces van PostNL, hier hebben wij verder geen zicht op. Ook op Zaterdag worden bestellingen geleverd. Bestellingen die u in het weekend en uiterlijk op Zondag voor 19:00 plaatst worden op Maandag of Dinsdag geleverd. (u dient rekening te houden met een verwerkingstijd van 5-15 minuten) Ruim 98% van alle bestellingen worden op tijd geleverd, indien u uw bestelling de volgende dag niet ontvangen heeft is er een sorteerfout opgetreden bij onze verzendende partij. U hoeft hierop geen actie te ondernemen, uw bestelling zal dan alsnog de volgende dag afgeleverd worden.

Bestel en Bezorgtabel
Besteld op: Bij u thuis bezorgd op:
 Maandag voor 22:00  Dinsdag
 Dinsdag voor 22:00  Woensdag
 Woensdag voor 22:00  Donderdag
 Donderdag voor 22:00  Vrijdag
 Vrijdag voor 22:00  Zaterdag
 Zaterdag  Maandag of Dinsdag
 Zondag voor 19:00  Maandag of Dinsdag
 Zondag na 19:00  Dinsdag

Aan deze bestel en bezorgtabel kunnen geen rechten worden verleend. Een bestelling kan vertraging oplopen tijdens het bezorgproces.

Gewoon in de brievenbus

Het overgrote deel van de bestellingen verzenden wij met track&trace als buspakje per PostNL in een enveloppe met luchtkussenvoering, en waar nodig in kartonnen doosjes. De verpakkingen zijn stevig genoeg om de goederen te beschermen tegen schade en voldoen aan de maatvoering voor buspakjes (max. 38,0/ 26,5/ 3,2cm). Je hoeft dus niet thuis te blijven voor het ontvangen van de bestelling. Wel zo makkelijk. Overige pakjes worden verzonden als pakket per PostNL.

We houden je op de hoogte van de levering

Direct na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Indien de betaling van uw bestelling succesvol door ons is ontvangen, of indien u in aanmerking komt voor achteraf betalen via 'Afterpay' zal uw bestelling in behandeling worden genomen.
U ontvangt vanaf dit moment dan telkens een mail met de status van uw bestelling. U kunt de status van uw bestelling tevens bekijken in "mijn account"

Wij denken aan het milieu en verzenden duurzaam

Is het u ook wel eens opgevallen? U besteld een klein product dat geleverd wordt in een veel te grote doos? Bij ons worden de bestellingen met veel zorg en aandacht individueel verpakt. Wij gebruiken daarvoor gerecycled papier en de producten worden passend in het juiste formaat envelop of doos aan u verstuurd!
Is uw zending volgens u niet juist en duurzaam verpakt? Meldt dit aan ons!


| Meer