Standaard Verzendkosten

De verzendkosten van een standaard verzending zijn gebasseerd op het totaalgewicht van de bestelling en kunnen oplopen tot maximaal € 4,95. In uw winkelwagen ziet u een overzicht van de verzendkosten van uw bestelling. De standaard verzending wordt altijd zonder track&trace aan u verzonden. Zo kunt u de kosten van verzenden laag houden en dat scheelt! U kunt extra verzendopties aan uw levering toevoegen zoals hieronder beschreven.

Extra Verzendopties - Track & Trace

Indien u aan de standaard verzendmethode een track&trace code wenst toe te voegen kunt u ervoor kiezen om bij de extra verzendopties tijdens het bestelproces de optie "verzenden met track&trace" aan te vinken. U krijgt dan de track&trace code en link opgestuurd als uw bestelling door ons verzonden is. Met één simpele klik op de link kunt u de status van uw zending dan zien en volgen. Bijkomende kosten voor deze optie bedraagd €1,95

Extra Verzendopties - Afhalen DHL Parcelshop

Het is mogelijk om uw pakje te laten afleveren op een DHL Parcelshop bij u in de buurt. Tijdens het bestelproces kiest u voor de extra verzendoptie "Afhalen bij DHL Parcelshop". De bestelling zal dan worden afgeleverd bij een DHL Parcelshop in uw buurt. Na verzending van uw bestelling ontvangt u een mail met de afhaallocatie en adresgegevens van het afhaalpunt en wanneer uw bestelling kan worden afgehaald. Het systeem kiest automatisch aan de hand van uw adresgegevens een parcelshop, deze kunt u niet zelf kiezen. Bijkomende kosten voor deze optie bedraagd €1,95

Gratis verzenden binnen Nederland vanaf €50,-

Indien u een bestelling met een totaalbedrag aan producten van meer dan €50,- plaatst verzenden wij uw bestelling altijd gratis als standaard verzending. Voor zendingen naar België geldt een minimale bestelwaarde van €100,- Indien u een track&trace code wenst voor deze gratis verzending dient u de optie "verzenden met track&trace" tijdens het bestelproces te selecteren. Uw pakje wordt dan tegen een vergoeding van €1,95 verzonden met track&trace link zodat u de status van uw bestelling met één muisklik kunt bekijken en volgen. Indien u wilt laten afleveren op een DHL Parcelshop dan is dit tevens mogelijk tegen een vergoeding van €1,95. U kunt deze optie eventueel combineren met de track&trace optie maar dit hoeft niet.

Bestelling afhalen bij e-Smokewinkel Ridderkerk

Indien u uw bestelling online geplaatst en betaald heeft kunt u deze komen afhalen bij ons in Ridderkerk. U kiest eenvoudig voor de optie "afhalen in Ridderkerk" tijdens het bestelproces. U hoeft dan uiteraard geen verzendkosten te betalen. De bestelling dient wel eerst online geplaatst te zijn alvorens u kunt komen afhalen. Het is niet mogelijk op lokatie een bestelling te plaatsen. U kunt indien gewenst uw bestelling op lokatie per pin of creditcard afrekenen. Bij afhalen van uw bestelling geldt een legitimatieplicht < 25 jaar. Zonder legitimatiebewijs worden geen producten afgegeven. Op het moment dat uw bestelling door ons in behandeling wordt genomen ontvangt u bericht dat deze afgehaald kan worden. Bestellingen kunnen op werkdagen tussen van 12:00 tot 18:00 bij ons worden afgehaald.

Wij leveren de volgende werkdag in Nederland en België

Bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur zijn geplaatst en betaald, ontvangt u altijd de volgende dag. Ook op Zaterdag worden bestellingen geleverd. Bestellingen die u in het weekend plaatst worden op Dinsdag geleverd. Ruim 98% van alle bestellingen worden op tijd geleverd, indien u uw bestelling de volgende dag niet ontvangen heeft is er een sorteerfout opgetreden bij onze verzendende partij. U hoeft hierop geen actie te ondernemen, uw bestelling zal dan alsnog de volgende dag afgeleverd worden.

Gewoon in de brievenbus

Het overgrote deel van de bestellingen verzenden wij als buspakje per DHL in een enveloppe met luchtkussenvoering, en waar nodig in kartonnen doosjes. De verpakkingen zijn stevig genoeg om de goederen te beschermen tegen schade en voldoen aan de maatvoering voor buspakjes (max. 38,0/ 26,5/ 3,2cm). Je hoeft dus niet thuis te blijven voor het ontvangen van de bestelling. Wel zo makkelijk. Overige pakjes worden verzonden als pakket per PostNL of DHL.

We houden je op de hoogte van de levering

Direct na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Indien de betaling van uw bestelling succesvol door ons is ontvangen, of indien u in aanmerking komt voor achteraf betalen via 'Afterpay' zal uw bestelling in behandeling worden genomen.
U ontvangt vanaf dit moment dan telkens een mail met de status van uw bestelling. U kunt de status van uw bestelling tevens bekijken in "mijn e-smokewinkel"

Wij denken aan het milieu en verzenden duurzaam

Is het u ook wel eens opgevallen? U besteld een klein product dat geleverd wordt in een veel te grote doos? Bij ons worden de bestellingen met veel zorg en aandacht individueel verpakt. Wij gebruiken daarvoor gerecycled papier en de producten worden passend in het juiste formaat envelop of doos aan u verstuurd!
Is uw zending volgens u niet juist en duurzaam verpakt? Meldt dit aan ons!| Meer