Afgelopen jaren zijn er veel waarheden en onwaarheden omtrent de gezondheid van een e-smoker in de media verschenen. Zo verschenen er veel berichten dat een e-smoker zeer ongezond zou zijn. Allereerst kunnen we concluderen dat een e-smoker veel minder slecht is dan een normale sigaret. Dit komt doordat een e-smoker veel minder schadelijke stoffen bevat dan een normale sigaret. Op deze pagina geven wij u alle informatie over het verschil qua gezondheid tussen een normale sigaret en een e-smoker. Leest u daarom snel verder voor meer informatie.

De schadelijke stoffen die in een gewone sigaret wel zitten maar in een e-smoker niet

In een normale sigaret zitten een tal van schadelijke stoffen. Hierbij kunt u denken aan: teer, benzeen, xyleen en polonium. Dit zijn nog maar een paar van de tientallen schadelijke stoffen die zijn verwerkt in een normale sigaret. De enige schadelijke stof  die een e-smoker bevat is nicotine. U kunt er zelfs voor kiezen om tijdens het gebruik van de e-smoker de nicotine helemaal achterwege te laten. Dit kan doordat u zelf bepaalt hoeveel nicotine u in uw e-smoker wilt.

Via een stappenplan afkomen van u nicotineverslaving

Doordat u zelf kunt bepalen hoeveel nicotine u aan een e-smoker toevoegt, kunt u ook stapsgewijs de nicotinehoeveelheid afbouwen. Op deze manier komt u dus ook van uw nicotineverslaving af. Wij hebben in onze webshop een speciale pagina met een stappenplan staan. Hier staat heel gedetailleerd beschreven welke nicotinehoeveelheid u moet gebruiken om af te bouwen. Heeft u behoefte aan een persoonlijk stappenplan? Neem dan contact met ons op en wij maken een stappenplan voor u!

Verdampen in plaats van verbranden

Een ander belangrijk punt waardoor een e-smoker minder slecht is dan een normale sigaret is omdat er niets verbrandt word. Dit komt doordat de vloeistof die in een e-smoker zit tot een kookpunt gebracht zal worden. Van een e-smoker komt dus damp af in plaats van rook. Dit verandert overigens niet de beleving van het 'roken'. Doordat e-smokers tegenwoordig erg ver doorontwikkeld zijn ervaart u het gebruik van een e-smoker hetzelfde als die van een normale sigaret. 

Wilt u zelf een e-smoker proberen?

Zoals u op deze pagina heeft kunnen lezen is een e-smoker minder slecht voor uw gezondheid dan een normale sigaret. Wilt u het zelf ook proberen? Neemt u dan eens een kijkje in onze webshop. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment aan in e-smokers en allerlei toebehoren. Ook voor losse e-smoker onderdelen kunt bij e-Smokewinkel.nl terecht!

Een handig spaarsysteem!

Naast ons uitgebreide assortiment zorgen wij ook voor bestelgemak. Zo heeft u bij e-Smokwinkel.nl veel betalingsmogelijkheden en hebben wij voor onze trouwe klanten een spaarsysteem. Hiermee spaart u korting voor een volgende bestelling. Daarnaast bezorgen wij alle bestellingen vanaf €50,- gratis bij u thuis in geheel Nederland.

Is er nog een vraag onbeantwoord?

Heeft u een andere vraag of staat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Dan kunt u op werkdagen tussen 12:00 - 18:00 uur contact met ons opnemen via onze chatfunctie (indien online) of per telefoon. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder!


| Meer