Hiervoor kunt u het beste een navulflesje gebruiken. Voorbeeld: u wilt graag een nicotinegehalte van 16mg. Mengt u dan een e-liquid van 12mg met een e-liquid van 20mg. Meng deze in een verhouding van 50%. U krijgt dan een liquid met een nicotinegehalte van 16mg. Erg handig om tussen stapjes in te bouwen om mee af te bouwen in nicotinegehalte. Zo komt u uiteindelijk volledig af van uw nicotineverslaving.

Hoe kan ik stap voor stap afkomen van mijn nicotineverslaving?

Door stapsgewijs te minderen met de hoeveelheid nicotine die u met een e-liquid mengt, komt u langzamerhand van uw nicotineverslaving af. Doordat de ene persoon meer rookt dan de ander, is het zo dat niet iedereen een zelfde nicotinebehoefte heeft en dus ook niet evenveel nicotine hoeft te mengen in een e-liquid. Daarom staat er op e-Smokewinkel.nl een stappenplan waarmee u stap voor stap kunt afkomen van uw nicotineverslaving. Het kan zijn dat deze niet geschikt voor uw gebruik is, in dat geval kunnen wij voor u een persoonlijk stappenplan maken!

Waarom e-smokewinkel.nl?

Bij e-Smokewinkel.nl kunt u tegen scherpe prijzen en voordelige voorwaarden allerlei e-smokers en accessoires bestellen. In ons assortiment vindt u enkel kwaliteitsproducten die met zorg zijn toegevoegd aan ons assortiment. Daarnaast leveren wij al uw bestelde producten snel bij u thuis. Als u uw gewenste producten op werkdagen voor 18:00 uur bestelt, heeft u deze de volgende dag al in huis. Daarnaast bezorgen wij bestellingen boven €50 gratis bij u thuis in heel Nederland, voor bestellingen naar België hanteren wij een minimum bestelbedrag van 100,-.

Zijn er nog vragen?

Heeft u een andere vraag over een e-smoker of een ander product? Dan kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice. Dit kunt u doen via de chatfunctie op onze website (indien online) of per telefoon. Onze klantenservice is op werkdagen tussen 12:00 - 18:00 uur bereikbaar.
 


| Meer