D.O.A. Garantie:

Op alle gebruiksartikelen rust een DOA garantie (Dead On Arrival). Dat houdt in dat wanneer u een product ontvangt dat bij aankomst en het eerste gebruik niet blijkt te werken, dit product vervangen zal worden mits u hiervan een retouraanvraag doet middels ons retourformulier. De retouraanvraag dient op de dag van ontvangst bij ons te worden gedaan. Na verzending van het retourformulier ontvangt u van ons nadere instructies voor het juist retourneren van de producten.

Onder gebruiksartikelen worden onder meer verstaan: atomizers, clearomizers, cartomizers, coils, tankjes, mondstukken, shisha pennen, e-liquids, cartridges ed.

Aangeraden wordt om een artikel bij ontvangst te controleren op werkzaamheid. Een clearomizer buiten de DOA garantie (nadat deze in gebruik werd genomen) valt dus bijvoorbeeld niet onder de garantie.
 

Garantie overige onderdelen:

Op batterijen en laders rust één maand garantie, tenzij anders aangegeven bij de productomschrijving op de website. Gebruik nooit een USB lader met een hoger voltage/output spanning dan 5V, gebruik geen USB wandadapters hoger dan 1A.
Het uitwisselen van door ons geleverde batterijen/USB laders/wand adapters met elders aangekochte batterijen/USB laders/ adapters valt onder uw eigen risico en kan niet verhaald worden op garantie.

Op gebroken batterijen/clearomizers e.d. rust geen garantie. Bij normaal gebruik breekt een batterij/clearomizer niet vanzelf.
Bewaar batterijen/clearomizers niet onbeschermd in zak en/of tas, en draai de onderdelen niet muurvast, vast is vast!

Ongesealde/aangebroken liquids en gebruiksartikelen kunnen uit hygiënisch oogpunt niet worden geretourneerd.

Wij sturen op voorhand geen nieuwe onderdelen toe, maar willen de artikelen die vermeend klachten opleveren eerst zelf controleren. Dit omdat in 95% van de gevallen het artikel normaal functioneert, maar het probleem ontstaat door onjuist gebruik of installatie. Volg eerst onze tips en adviezen op zoals vermeld op de vraag & antwoord pagina, de gebruikershandleiding, of neem contact op met onze klantenservice: 0900-0920| Meer