element ns20 nic salts 20mg nicotine e-liquid chocolate chocolade tabak
Element Nic Salts Chocolate Tobacco Ns/20mg Nicotine 10ml

Element Nic Salts Chocolate Tobacco heeft de smaak van tabak met chocolade en heeft een nicotinegehalte van 20MG. Door de toevoeging van nicotine-zout is de throath-hit erg zacht.

Wanneer verzenden wij?

op werkdagen voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

€ 5,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen Supersnel betalen met  Tikkie Je accepteert de voorwaarden door hierop te klikken
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u dit product ergens anders goedkoper gezien?

Meld het ons en wij passen de prijs aan!

Element Nic Salts Chocolate Tobacco Ns/20mg Nicotine 10ml


Element Nic Salts Chocolate Tobacco heeft de smaak van tabak met een lichte smaak van chocolade en heeft een nicotinegehalte van 20MG. Door de toevoeging van nicotine-zout is de throath-hit erg zacht. 20MG nicotine-zout voelt als een 3MG liquid van een gemiddelde e-liquid waardoor u op een prettige manier aan uw nicotinebehoefte kan voldoen.

Smaak: Tabak, Chocolade
Basisverhouding: 20% PG / 80% VG
Inhoud: 10ml

Element Ns20 e-liquids zijn een van de meest besproken e-liquids op de markt. Het hoge nicotine-zoutconcentraat zorgt voor een maximale nicotinelevering van 20MG met een minimale throath-hit.

Velen dampers experimenteren met het zoeken naar de perfecte nicotinegehalte en wisselen daarin vaak van gehalte. De Ns20 e-liquids zorgen voor een soepele, smaakvolle dampervaring waarbij de maximaal tpd2 gehalte van 20MG is toegepast. Het natuurlijke zout binnen de tabaksbladeren wordt gebruikt als basis van de nicotine en resulteert in een zachte beleving bij het dampen. Bij de Ns20 e-liquids hoeft u opmerkelijk minder te dampen en behoudt u toch het tevreden gevoel.

U kunt de nicotine-salts liquids dampen in zowel een sub-ohm tank als een niet sub-ohm tank. Wanneer u een Ns20 liquid dampt in een sub-ohm tank, kan dit als heftig ervaren worden. Wanneer u geen ervaring heeft met dampen met een hoog nicotinegehalte raden wij aan om een niet sub-ohm tank te gebruiken.

Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 357 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: element nic salts chocolate tobacco ns/20mg nicotine een score van 9 van de 10.

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw prijsmelding is verzonden, wij zullen dit onderzoeken en houden u op de hoogte! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.