filter_list

Filter

0
Onbeperkt


Bezig met laden...
logo
shopping_cart

e-Sigaar (havanna)

Nicotinevrije Klasse 1 Havanna wegwerp sigaar met 1300mah batterij en oplichtende kop. Zeer lange levensduur tot 1800 puffs. Per stuk...

12,95

logo
shopping_cart

e-Sigaar (cubaanse)

Nicotinevrije Klasse 1 Cubaanse wegwerp sigaar met 1300mah batterij en oplichtende kop. Zeer lange levensduur tot 1800 puffs. Per stuk...

12,95

Elektronische sigaar / E-sigaar kopen

Naast onze e-sigaretten bevat ons assortiment ook e-sigaren, oftewel elektronische sigaren. E-sigaren zorgen ervoor dat u op een gezonde manier kunt genieten van een sigaar zonder dat de smaak hiervan verdwijnt.  Daarnaast gaat een e-sigaar veel langer mee dan een normale sigaar en bent u dus veel minder geld kwijt dan wanneer u elke keer normale sigaren zou kopen. Hoe dit precies in elkaar zit en wat alle voordelen zijn van een e-sigaar leest u op deze pagina.

Havaans en Cubaans

Bij e-Smokewinkel.nl verkopen wij twee soorten e-sigaren. De smaken die in ons assortiment zitten zijn 'Havaans' en 'Cubaans'. Allebei de soorten beschikken over dezelfde capaciteiten. Dit houdt in dat u uit een e-sigaar tot wel 1800 puffs kunt halen. Dit komt onder andere door de zware 1300 mah batterij die er in de e-sigaar zit. 

Zonder schadelijke stoffen genieten van een elektronische sigaar

De elektronische sigaren die u bij e-Smokewinkel.nl kunt bestellen zijn allemaal volledig teer en nicotine vrij. U kunt deze dus veilig gebruiken zonder dat dit schadelijk voor u is. Doordat er veel damp van de e-sigaar afkomt beleeft u het roken van een e-sigaar net zoals een gewone sigaar. Het voordeel van een e-sigaar is dat de rook die er vanaf komt reukloos is en niet schadelijk is voor uw omgeving. Daarnaast komt er uiteraard geen as van de e-sigaar af.

Eenvoudig gebruik maken van een e-sigaar

De e-sigaren in de smaken Havaans en Cubaans zijn 152 millimeter lang. Dit houdt in dat ze net als gewone sigaren groot van stuk zijn. De e-sigaar zal dus als een echte sigaar aanvoelen. Als u de e-sigaar gebruikt zal u het verschil niet zo snel merken. Daarnaast is de e-sigaar erg eenvoudig te gebruiken. U kunt eenvoudig de e-sigaar naar uw mond brengen en de damp van de e-sigaar inhaleren. Zodra u gaat inhaleren zal het lampje van de e-sigaar gaan branden en zal de e-sigaar in werking gaan. U hoeft deze dus niet aan en uit te zetten. 

Een voordelig spaarsysteem

Als u uw e-sigaar bestelt bij e-Smokwinkel.nl ervaart u veel voordelen. Zo spaart u bij iedere bestelling boven €10 mee voor spaarpunten. Deze spaarpunten kunt u tijdens een volgend bezoek aan onze webshop inleveren voor korting. Per spaarpunt krijgt u €0,05 korting. Als u dus de elektronische sigaar Havanna bestelt voor slechts €12,49 ontvangt u twaalf spaarpunten. Dit houdt in dat u bij uw volgende bestelling al €0,60 korting kunt krijgen. Uiteraard kunt u uw spaarpunten sparen en ook bij latere bestellingen inwisselen.

Snelle levering van onze elektronische sigaren

De elektronische sigaar die u bij ons bestelt kunt u betalen op veel verschillende manieren. Zo kunt u met gebruikelijke betalingsmethodes betalen zoals iDeal en AfterPay maar ook bijvoorbeeld met Bitcoins. Daarnaast bezorgen wij alle artikelen die u bestelt op werkdagen voor 18:00 uur tegen zeer scherpe verzendkosten de volgende dag al bij u thuis.  Bestellingen boven €50 bezorgen wij zelfs volledig kosteloos bij u thuis.

Bestel uw e-sigaar bij e-Smokewinkel.nl

Lijkt u het wat om een e-sigaar van e-Smokewinkel.nl aan te schaffen? Bestel deze dan op onze website en profiteer van de voordelen van E-Smokewinkel.nl. Heeft u nog vragen na het lezen van deze pagina over een e-sigaar of een ander product? Neemt u dan op werkdagen tussen 12:00-18:00 uur contact met ons op via onze klantenservice. Wij helpen u graag!Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

 
Op basis van 921 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: elektronische sigaar een score van 9 van de 10. 


| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03 

Wij verkopen alleen aan peronen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.


e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.

Door dit formulier in te zenden ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren.