Bij e-Smokewinkel.nl hebben we diverse e-smokers in ons assortiment, zo ook de elektronische pijp. Een elektronische pijp is goed te vergelijken met een normale e-smoker. Het grootste verschil met een e-smoker is voornamelijk het uiterlijk. De elektronische pijpen uit ons assortiment zijn erg fraai vorm gegeven en bijna niet te onderscheiden van een normale pijp. Op deze pagina geven wij u meer informatie over een elektronische pijp.

Geen schadelijke stoffen

Bij een elektronische pijp ervaart u dezelfde smaak als die van een reguliere pijp. Het belangrijkste voordeel bij een elektronische pijp is dat het minder slecht is als het roken van een normale pijp. Doordat er in de vloeistof die in de elektronische pijp gaat bijna geen schadelijke stoffen zitten, voorkomt u dat u de vele schadelijke stoffen binnen krijgt die er in een normale pijp wel zitten. De enige schadelijke stof die er in een elektronische pijp kan zitten is nicotine. Dit bepaalt u overigens zelf, de e-liquids die in de elektronische pijp gaan zijn in onze webshop namelijk ook zonder nicotine verkrijgbaar. Doordat u bij het gebruik van een elektronische pijp dampt in plaats van rookt, komen er geen verbrandingsstoffen in uw lichaam. Dit zijn stoffen zoals teer en benzeen. Met een elektronische pijp geniet u dus wel van dezelfde beleving van het roken van een pijp maar heeft u niet de gevaarlijke nadelen voor uw gezondheid.

Verschillende kleuren elektronische pijpen

In ons assortiment vindt u verschillende elektronische pijpen. De elektronische pijpen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en te bestellen in combinatie met een starterkit. In een starterkit zitten alle benodigdheden om succesvol  te beginnen met het gebruik van een elektronische pijp. Zo bestaat een elektronische pijp starterkit uit onder andere: een sterke batterij die tot wel 300 keer op te laden is, een clearomizer met coil, een elektronische pijp, een oplader en een handig opbergtasje.

Definitief stoppen met roken

Een elektronische pijp is het hulpmiddel om definitief af te komen van uw rookverslaving. Vele mensen zijn u voorgegaan om te stoppen met roken door middel van een elektronische pijp, waarom zou u het niet kunnen? Doordat u zelf kunt bepalen hoeveel nicotine er in uw elektronische pijp zit, kunt u langzaam afbouwen met het nicotinegehalte in de elektrische pijp. Weet u niet goed hoeveel nicotine u het beste kunt gebruiken en hoe u moet afbouwen? Bij e-Smokewinkel.nl helpen wij u daar graag bij! We hebben namelijk een speciaal stappenplan waarmee u stapsgewijs van uw nicotineverslaving af kunt komen. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om een stappenplan op maat te maken.

Profiteer van onze voordelen

Wilt u een elektronische pijp bestellen? Bestelt u deze dan bij e-Smokwinkel.nl. In onze webshop profiteert u van vele voordelen. Zo bezorgen wij bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur worden bestelt de volgende dag al bij u in huis. Daarnaast verzenden wij bestellingen vanaf €50 zonder bezorgkosten.

Wij helpen u graag bij onduidelijkheden

Heeft u nog vragen of onduidelijkheden over een elektronische pijp? Neem dan contact op met onze klantenservice. Op werkdagen zijn wij tussen 12:00 uur - 18:00 uur bereikbaar per telefoon of via onze chatfunctie. Wij zullen er alles aan doen om uw vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden.
 

Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 229 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: elektronische pijp een score van 9 van de 10.

 


| Meer