filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 I.V.M. Wet en Regelgeving mogen wij producten niet uit de verpakking tonen
Bezig met laden...
logo
shopping_cart

Kamry K1000 Plus E-Pijp Starter Kit Wood

De Kamry K1000 Plus is een complete e-pijp starterkit, met 1000mAh batterij en 2ml X6 Mini Clearomizer met verstelbare airflow en 2x...

54,95

logo
shopping_cart

VapeOnly VPipe 3 E-Pijp Starter Kit Wood

Oplaadbare VapeOnly e-pipe in de kleur bruin (hout) voorzien van interne batterij (1300mAh) en een weerstand van 0.7ohm. Inclusief...

89,95

Elektrische pijp

Waarschijnlijk bent u wel bekend met de E-Smoker. Dit is een gezonde vervanger voor de normale sigaret. Daarnaast is het een goed hulpmiddel om te stoppen met roken. Toch zijn er veel mensen die ook weleens een sigaar of pijproken. Hiervoor hebben we tegenwoordig ook een product voor in ons assortiment namelijk: de elektrische pijp. Op deze pagina komt u alles te weten over de elektrische pijp.

Hoe werkt een elektrische pijp?

Een elektrische pijp kunt u goed vergelijken met een e-smoker. Dit werkt namelijk ook door middel van een vloeistof die 'verdampt'. Bij normale sigaretten wordt er teer verbrand. Bij een elektrische pijp is dit niet het geval. De vloeistof die zich in de elektrische pijp bevindt wordt tot het kookpunt gebracht. Hierdoor komt er damp die u inademt. Dit voelt hetzelfde aan als het roken van een normale sigaret. Het grote voordeel hiervan is dat het een stuk gezonder is dan het roken van een sigaret waar teer en dergelijke vanaf komt. Een elektrische pijp kan wel nicotine bevatten. Dit hangt van uzelf af, u bepaalt namelijk zelf hoeveel nicotine u toevoegt aan de elektrische pijp.

Welke smaak voegt u toe aan uw elektrische pijp?

Als u begint met het gebruik van een elektrische pijp weet u misschien nog niet zo goed welke smaak u wilt toevoegen aan de pijp. In ons assortiment heeft u namelijk de keuze uit talloze smaken. Wij hebben diverse tabaks- en fruitsmaken waar u uit kunt kiezen. In het begin is het handig om een tabakssmaak te kiezen waar u van weet dat u ervan houdt. Hierdoor wordt de stap van een normale pijp naar een elektrische pijp nog kleiner dan die al was. Als u gewend bent aan het gebruik van de elektrische pijp kunt u natuurlijk allerlei smaken uitproberen. Ons assortiment bevat vele verschillende fruitsmaken die u kunt uitproberen.

Begin met een starterkit

Als u begint met het gebruik van elektrische pijp adviseren wij u om een starterkit aan te schaffen. In een starterkit zitten alle benodigdheden om te beginnen met een gezondere manier van pijp roken. Zo bevat een starterkit onder andere: een batterij behuizing, een clearomizer met coil, een oplaadbare batterij, een oplader en een opbergtasje. Op onze productpagina vindt u diverse starterkits voor een elektrische pijp. 

Een wegwerp e-sigaar

Wilt u liever een elektrische pijp proberen die u weg kunt werpen? Dan hebben wij in ons assortiment voor u een e-sigaar. Deze heeft een lange levensduur en kunt u gebruiken tot 1500 puffs. De e-sigaren van E-Smokewinkel.nl zijn nicotine- en teervrij. Dit betekent dat u deze op een gezonde manier kunt gebruiken. 

Bestel vandaag nog uw elektrische pijp

Heeft u interesse om een elektrische pijp te bestellen? Bestelt u deze dan bij E-Smokewinkel.nl. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment en kunt u uw producten bestellen tegen voordelige prijzen. Daarnaast bezorgen wij bestellingen boven de €50 gratis bij u thuis. Door de vele betalingsmogelijkheden en snelle leveringen bieden wij u veel gemak bij het bestellen van een elektrische pijp. 
Heeft u nog vragen?
Wilt u de elektrische pijp bestellen maar heeft u nog een aantal vragen? Wij helpen u graag. Op werkdagen is onze klantenservice open van 12:00-18:00 uur. U kunt ons dan telefonisch bereiken en via de live chat op onze website.Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 630 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: elektrische pijp een score van 9 van de 10.| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.
Het gebruik van e-sigaretten is bedoeld als vervanger van tabak of als hulpmiddel bij het stoppen met roken. Het wordt afgeraden de e-sigaret te gaan gebruiken indien u een niet-roker bent.


Door dit formulier in te zenden geef je aan 18 jaar of ouder te zijn en ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken uitsluitend gebruik van cookies om statistieken bij te houden.