Stap over op elektrisch roken.

Rookt u al erg lang, dan zal het moeilijk zijn om te stoppen. Houdt deze gedachte u echter wel elektrisch roken met de e-smokerbezig? Dan is dat een verstandige, maar ook een moeilijke beslissing. De stap om te stoppen kan erg groot zijn. Daarom stappen veel mensen eerst over naar elektrisch roken. Dit kunt u ook doen en dan kunt u hier in de webshop alles bestellen wat u daarvoor nodig heeft.

Sommige mensen zeggen dat het even wennen is om over te stappen naar elektrisch roken, maar dit kunt u pas vertellen wanneer u het zelf heeft ervaren. U kunt de e-sigaret helemaal aanpassen naar uw behoefte en wensen. Op deze manier wordt de stap van roken naar elektrisch roken een stuk kleiner en zult u er snel aan wennen. Door de vele tabakssmaken die we bij e-smokewinkel hebben kunt u uw e-sigaret volledig afstemmen naar wat u zelf het lekkerst denkt te gaan vinden. Zo zijn er fruitsmaken als: kiwi, aardbei, meloen en framboos. Wat tabakssmaken betreft hebben wij veel smaken van de reguliere sigaretten merken, bijvoorbeeld: Drum en Camel. Wilt u qua smaak een keer out of the box gaan? Probeer dan eens de smaken kokosnoot of whiskey. Het kan zijn dat u redelijk nieuw bent in de wereld van elektronisch roken en niet zo goed weet wat het beste bij u past. Probeert u dan eens een starterkit van e-smokewinkel.nl! Een starterkit bevat alle benodigdheden die noodzakelijk zijn om elektronisch te kunnen gaan roken. Denk bijvoorbeeld aan clearomizers en e-liquids. In het begin zegt dit u waarschijnlijk nog niet zoveel, maar dit zijn wel benodigdheden om het elektronisch roken tot een succes te maken. Op e-smokewinkel.nl bieden wij diverse starterkits aan voor de laagste prijs. Wanneer u bij ons op werkdagen voor 18:00 uur besteld heeft u uw bestelde producten de volgende dag al in huis. Daarbij kunt bij e-smokewinkel.nl op vele verschillende manieren betalen. Dit kan van Bitcoin tot Afterpay, of gewoon via iDeal. e-smokewinkel.nl heeft ook een leuk spaarpunten programma waarmee u voor hoge kortingen kunt sparen. Vanaf €10 krijgt u bij iedere euro tien spaarpunten ter waarde van €0,05 die u kunt verzilveren bij het plaatsen van uw volgende bestelling. Stap daarom vandaag nog over op elektrisch roken samen met e-smokwinkel.nl!

Waarom elektrisch roken?

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor elektrisch roken. Misschien is dit een stap voor u om te stoppen, maar het kan ook zijn dat u anderen niet meer tot last wilt zijn met de rook of dat u wilt dat uw kleding of huis niet meer stinkt naar tabak. Op e-smokewinkel.nl staat er in een stappenplan exact beschreven hoe u het beste kunt stoppen met roken. Dit wordt weergegeven per type roker. De ene roker rookt namelijk maximaal tien sigaretten op een dag, de ander rookt er soms wel meer dan twintig per dag. Er is dus voor elk type roker een goede mogelijkheid om via elektronisch roken definitief te stoppen met roken. U zult één van de vele worden die is gestopt met roken door middel van elektronisch roken. Vraag eens na in uw omgeving hoe uw kennissen of vrienden het elektronisch roken hebben ervaren, u zult hoogstwaarschijnlijk enkel positieve verhalen horen.

Het kan ook zijn dat u zich eraan irriteert dat u tijdens een avondje uit steeds naar buiten moet om te roken. Zeker in de herst- en wintermaanden kan dit erg vervelend zijn. Allemaal duidelijke en goede redenen om elektrisch roken te overwegen en de keuze te maken om de reguliere sigaretten links te laten liggen.
Natuurlijk is het elektrisch roken vele malen gezonder dan de gewone sigaret. Bij elektrisch roken verdampt u namelijk in plaats van dat u verbrand. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen zoals teer en bijvoorbeeld aceton vrij. U kunt er zelfs voor kiezen om helemaal geen nicotine te gebruiken tijdens het elektronisch roken. Dit kunt u natuurlijk langzaam afbouwen, hierdoor wordt stoppen met roken een stuk eenvoudiger. Buiten het feit dat elektronisch roken een stuk gezonder is, is het ook nog eens een stuk goedkoper. Op elektronisch roken worden namelijk door de overheid geen hoge belastingen geheven.

Voordelen elektrisch roken

starten met elektrisch roken van een e-sigaret

Een van de bijkomende voordelen van elektrisch roken is dat u geen asbak meer nodig heeft en er dus geen stinkende asbak meer in huis staat. Maar er zijn nog meer voordelen van elektrisch roken. Uw kleding zal namelijk ook niet meer stinken naar rook, evenals uw adem. U rookt dus nog wel, maar ervaart hier niet de nadelen van. Mensen in uw omgeving zullen dit ook als prettig ervaren. Wanneer u elektronisch aan het roken bent zullen uw omstanders geen schadelijke stoffen inademen. Dit voorkomt een hoop ongemakkelijke momenten. Daarbij hoeft u tijdens een avondje uit niet naar buiten want ook binnen kunt u elektrisch roken, zonder anderen tot last te zijn. Mocht u toch nog willen profiteren van de gezelligheid die er onder rokers heerst, kunt u natuurlijk altijd mee naar buiten met uw elektronische sigaret. Zo mist u dus niets van de gezelligheid en komt u goed voor de dag met uw zelf samengestelde e-sigaret.

Wanneer u vragen heeft over elektronisch roken of u heeft advies nodig over één van onze producten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan zowel via de website als telefonisch. Wij zullen u vakkundig te woord staan en u een degelijk advies geven over elektronisch roken, zodat elektronisch roken ook voor u een succes zal gaan worden!

Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 934 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: elektrisch roken een score van 9 van de 10.
 


| Meer