filter_list

Filter

0
Onbeperkt


Bezig met laden...
logo
shopping_cart

e-Liquid Navulflesje

Handig navul flesje om uw e-Smoker gemakkelijk bij te vullen of om zelf uw vloeistoffen in te mixen.

1,50

logo
shopping_cart

Houder Zuignap

Handige houder om uw e-smoker in te zetten, met een zuignap aan de onderzijde voor bijvoorbeeld in de auto. Verkrijgbaar in diversen...

1,50

logo
shopping_cart

Draagkoortje

Handig draagkoort om uw EGO Smokey CE4 aan te bevestigen. Verkrijgbaar in diversen kleuren.

2,50

logo
shopping_cart

Lanyard Draagtasje

Handig draagtasje voor een enkele e-sigaret met draagkoort. U kunt uw Smokey maar ook Smokey II nu opbergen en bij u dragen in dit zeer...

2,95

logo
shopping_cart

12 Volt Adapter

Sluit uw e-sigaret oplader aan op deze 12volt 1 Ampere autoadapter. Verkrijgbaar in de kleur Zwart of Wit.

3,50

logo
shopping_cart

USB oplader Mini Smokey

Oplader om uw Mini Smokey e-Smoker middels usb op te laden

3,50

logo
shopping_cart

Bud Touch USB Lader

Oplader om uw Bud Touch e-Smoker middels usb op te laden.

3,50

logo
shopping_cart

220 Volt Adapter

Sluit uw e-sigaret oplader aan op deze 220volt 1 Ampere muuradapter. Verkrijgbaar in de kleur Zwart of Wit.

3,95

logo

Smokey Houder Staal

Berg uw Smokey e-Smoker voortaan handig op in deze robuuste houder van staal en voorkom eventuele lekkages.

3,95

logo
shopping_cart

USB oplader

Oplader om uw EGO e-Smoker middels usb op te laden, Deze oplader is te gebruiken met de Smokey en Smokey II batterijen.

3,95

logo
shopping_cart

Opbergtasje

Handig opberghoesje voor de e-Smoker met plaats voor maximaal 2 e-sigaretten.

4,95

logo
shopping_cart

Universele 220volt Batterij Oplader

Universele 220volt batterij oplader voor diversen soorten batterijen. Past op ieder stopcontact of stekkerdoos.

7,95

E-sigaret accessoires 

Een E-sigaret is erg populair onder stoppende rokers. Het is een hulpmiddel dat daadwerkelijk helpt bij het stoppen met roken. Doordat het product zo populair is komen er ook allerlei accessoires op de markt. Uiteraard hebben wij veel e-sigaret accessoires in ons assortiment zitten. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de verschillende e-sigaret accessoires die u bij e-Smokewinkel.nl kunt bestellen

Opbergtasje 

Allereerst lichten wij het opbergtasje voor een e-sigaret uit. Hierin kunt u al uw e-sigaret benodigdheden die u heeft netjes opbergen. Hiermee beschermt u de e-sigaret en de accessoires die u heeft tegen schade. Voor iedere gebruiker van de e-smoker is dit een aan te raden accessoire. Opbergtasjes zijn in onze webshop verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kleuren.

Draagkoort

Bent u uw e-sigaret nog weleens kwijt? Dan heeft E-Smokewinkel.nl daar een handige oplossing voor. In ons e-sigaret accessoires assortiment hebben wij namelijk een handig draagkoort. Deze bevestigt u gemakkelijk aan uw e-sigaret. Het draagkoort en de e-sigaret kunt u om uw nek dragen zodat u de e-sigaret ten alle tijden bij u heeft. Ook het draagkoort is in verschillende kleuren te bestellen zodat deze perfect past bij de kleur van uw e-sigaret. 

Een houder voor uw e-sigaret

Het kan zijn dat u meerdere e-sigaretten heeft of dat u uw e-sigaret niet elke dag gebruikt. Als u een e-sigaret niet gebruikt dient deze rechtop te staan. Hiermee voorkomt u schade aan de e-sigaret. Als u de e-sigaret namelijk een tijdje niet gebruikt kunnen er lekkages in de e-sigaret ontstaan. Hierdoor verliest u onnodig vloeistof. Dit kunt u eenvoudig voorkomen met een houder van staal voor uw e-sigaret. Hiermee kunt u de e-sigaret rechtop bewaren zodat de e-sigaret schadevrij blijft. Als u zuinig bent op uw e-sigaret is dit een ideaal e-sigaret accessoire. Deze houders zijn ook in verschillende kleuren beschikbaar zodat u deze kunt matchen met uw e-sigaret. 

Een houder met zuignap

Naast de houder die wij net beschreven hebben zit er ook een houder met een zuignap in ons assortiment. Hiermee kunt u uw e-sigaret ook rechtop bewaren. Daarnaast kunt u deze bijvoorbeeld bevestigen in uw auto of op uw bureau. De houder is erg handig in gebruik en zorgt ervoor dat u de e-sigaret zuinig bewaart en gemakkelijk kunt gebruiken in de auto. De houder met zuignap is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Een handig navulflesje

In ons e-sigaret accessoires assortiment hebben wij ook een navulflesje zitten. Dit navulflesje is leeg en kunt u vullen met vloeistof. Met dit navulflesje voorkomt u dat u knoeit tijdens het bijvullen van de e-sigaret. Hierdoor gaat er geen vloeistof onnodig verloren. Dit komt door de lange vulnaad die er aan het navulflesje bevestigt zit. Hierdoor kunt u gedoseerd en zonder te knoeien uw e-sigaret vullen met vloeistof. 

Bestel uw e-sigaret accessoires! 

Heeft u interesse in één van deze handige accessoires?  Bekijkt u dan snel al onze e-sigaret accessoires en bestel degene die u interessant lijken. Uw bestelling betaalt u eenvoudig met één van onze vele betalingsmogelijkheden. Daarnaast bezorgen wij alle bestelling boven de €50 gratis bij u thuis. Profiteer daarom vandaag nog van ons ruime assortiment. 
Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 994 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: e-sigaret accessoires een score van 9 van de 10.

 


| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03 

Wij verkopen alleen aan peronen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.


e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.

Door dit formulier in te zenden ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren.