filter_list

Filter

0
Onbeperkt


Bezig met laden...
logo
shopping_cart

Square MINI E-Hose Zwart

Elektronische MINI E-Hose waterpijp in de kleur zwart met krachtige 1100mah batterij. Inclusief 220volt adapter en 3 cartridges in een...

29,95

logo
shopping_cart

Square MINI E-Hose Rood

Elektronische MINI E-Hose waterpijp in de kleur rood met krachtige 1100mah batterij. Inclusief 220volt adapter en 3 cartridges in een...

29,95

logo
shopping_cart

Square MINI E-Hose Blauw

Elektronische MINI E-Hose waterpijp in de kleur blauw met krachtige 1100mah batterij. Inclusief 220volt adapter en 3 cartridges in een...

29,95

logo
shopping_cart

Square MINI E-Hose Roze

Elektronische MINI E-Hose waterpijp in de kleur roze met krachtige 1100mah batterij. Inclusief 220volt adapter en 3 cartridges in een...

29,95

logo
shopping_cart

Square MINI E-Hose Paars

Elektronische MINI E-Hose waterpijp in de kleur paars met krachtige 1100mah batterij. Inclusief 220volt adapter en 3 cartridges in een...

29,95

logo
shopping_cart

Starbuzz E-Hose Zwart

Elektronische E-Hose waterpijp in de kleur zwart met krachtige 2200mah batterij. Inclusief 220volt adapter en 2 cartridges.

59,95

logo
shopping_cart

Starbuzz E-Hose Rood

Elektronische E-Hose waterpijp in de kleur rood met krachtige 2200mah batterij. Inclusief 220volt adapter en 2 cartridges.

59,95

logo
shopping_cart

Starbuzz E-Hose Blauw

Elektronische E-Hose waterpijp in de kleur blauw met krachtige 2200mah batterij. Inclusief 220volt adapter en 2 cartridges.

59,95

logo
shopping_cart

Starbuzz E-Hose Roze

Elektronische E-Hose waterpijp in de kleur roze met krachtige 2200mah batterij. Inclusief 220volt adapter en 2 cartridges.

59,95

logo
shopping_cart

Starbuzz E-Hose Paars

Elektronische E-Hose waterpijp in de kleur paars met krachtige 2200mah batterij. Inclusief 220volt adapter, oplaadkabel en 2 cartridges.

59,95

logo
shopping_cart

Starbuzz E-Hose 2.0 Paars

Elektronische E-Hose waterpijp paars in 2.0 versie met luchtinvoer instelling en krachtige 2200mah batterij. Inclusief 220volt adapter en...

84,95

logo
shopping_cart

Starbuzz E-Hose 2.0 Goud

Elektronische E-Hose waterpijp goud in 2.0 versie met luchtinvoer instelling en krachtige 2200mah batterij. Inclusief 220volt adapter en...

84,95

E-Hose kopen?

Een E-Hose kopen? Bekijk hierboven onze scherpe prijzen van goede kwaliteit producten.
Een E-Hose is een nieuwe rage vanuit Amerika die nu ook beschikbaar is in de webshop E-Smokewinkel.nl. Een E-Hose is een elektronische waterpijp die u altijd kunt gebruiken, u hoeft dus geen kooltjes en e-liquids meer te gebruiken. Daarbij komt dat het gebruik van een E-Hose niet schadelijk is voor de gezondheid. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden en het gebruik van de E-Hose. Leest u daarom snel verder en ontdek de voordelen van deze elektronische waterpijp.

Een compact en gebruiksvriendelijk formaat

Een E-Hose is in tegenstelling tot een elektronische waterpijp erg compact en heeft een handig formaat. U kunt de E-Hose dus gemakkelijk ergens mee naar toe nemen zonder dat u deze helemaal uit elkaar dient te halen. Daarbij komt dat u enkel een cartridge in de E-Hose hoeft te plaatsen, u hoeft dus niet te gaan rommelen met vloeistoffen die u zou moeten toevoegen aan de E-Hose.  Alle cartridges die u in de E-Hose plaatst zijn nicotinevrij, het gebruik is dus niet schadelijk voor uw gezondheid. Bij sommige soorten van de E-Hose kunt u meerdere cartridges plaatsen, u kunt dan smaken met elkaar gaan combineren.

Eenvoudig te gebruiken

De E-Hose is erg makkelijk in gebruik, u hoeft deze namelijk niet aan of uit te zetten. Zodra u uw mond plaatst op de E-Hose kunt u deze gebruiken en genieten van de heerlijke smaak. Daarnaast is de batterij oplaadbaar en kunt u dus blijven genieten van de E-Hose. De batterij laadt u eenvoudig op via de bijgeleverde adapter!

U heeft de keuze uit verschillende cartridges

Als u een E-Hose bestelt via E-Smokewinkel.nl kunt u kiezen uit diverse soorten en prijzen. Deze variëren van €49,99 tot en met €119,99. Op de productpagina's vindt u alle informatie en eigenschappen van de verschillende soorten. Daarnaast kunt u ook alle cartridges los bestellen in onze webshop tegen scherpe prijzen. Ook hier heeft u net zoals bij een e-smoker de keuze uit veel verschillende smaken.

Korting spaarpunten

Wanneer u ervoor kiest om een E-Hose te bestellen bij E-Smokewinkel.nl krijgt u automatisch spaarpunten bij uw bestelling. Per euro die u uitgeeft in onze webshop ontvangt u één spaarpunt die €0,05 waard is. Deze spaarpunten kunt u bij één van de volgende bestellingen inwisselen voor korting. Indien gewenst kunt u de spaarpunten ook opsparen.

Uw producten heeft u snel in huis

Alle producten die u bij E-Smokewinkel.nl bestelt bezorgen wij zo snel mogelijk bij u thuis. Indien op voorraad heeft u uw bestelde E-Hose de volgende dag al in huis wanneer u deze op werkdagen voor 18:00 uur heeft besteld. Daarnaast betaalt u voor bestellingen boven €50 geen verzendkosten.

Onze klantenservice helpt u graag

Heeft u nog vragen over de E-Hose? Of heeft u een vraag over een ander product? Op onze Vraag & Antwoord pagina vindt u allerlei vragen die wij uitgebreid voor u beantwoorden. Komt u er niet uit? Dan kunt u onze klantenservice bereiken via de chatfunctie of per telefoon. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 12:00 - 18:00 uur.

Bestel uw E-Hose vandaag nog

Wilt u een E-Hose bestellen? Bekijkt u dan snel het assortiment en profiteer van het gemak van een E-Hose.
 


| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03 

Wij verkopen alleen aan peronen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.


e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.

Door dit formulier in te zenden ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren en statistieken bij te houden.