filter_list

Filter

0
Onbeperkt


Bezig met laden...
logo
shopping_cart

Square MINI E-Hose Zwart

Elektronische MINI E-Hose waterpijp in de kleur zwart met krachtige 1100mah batterij. Inclusief 220volt adapter en 3 cartridges in een...

49,95

logo
shopping_cart

Square MINI E-Hose Rood

Elektronische MINI E-Hose waterpijp in de kleur rood met krachtige 1100mah batterij. Inclusief 220volt adapter en 3 cartridges in een...

49,95

logo
shopping_cart

Square MINI E-Hose Blauw

Elektronische MINI E-Hose waterpijp in de kleur blauw met krachtige 1100mah batterij. Inclusief 220volt adapter en 3 cartridges in een...

49,95

logo
shopping_cart

Square MINI E-Hose Roze

Elektronische MINI E-Hose waterpijp in de kleur roze met krachtige 1100mah batterij. Inclusief 220volt adapter en 3 cartridges in een...

49,95

logo
shopping_cart

Square MINI E-Hose Paars

Elektronische MINI E-Hose waterpijp in de kleur paars met krachtige 1100mah batterij. Inclusief 220volt adapter en 3 cartridges in een...

49,95

logo
shopping_cart

Starbuzz E-Hose Zwart

Elektronische E-Hose waterpijp in de kleur zwart met krachtige 2200mah batterij. Inclusief 220volt adapter en 2 cartridges.

79,00

logo
shopping_cart

Starbuzz E-Hose Rood

Elektronische E-Hose waterpijp in de kleur rood met krachtige 2200mah batterij. Inclusief 220volt adapter en 2 cartridges.

79,00

logo
shopping_cart

Starbuzz E-Hose Blauw

Elektronische E-Hose waterpijp in de kleur blauw met krachtige 2200mah batterij. Inclusief 220volt adapter en 2 cartridges.

79,00

logo
shopping_cart

Starbuzz E-Hose Roze

Elektronische E-Hose waterpijp in de kleur roze met krachtige 2200mah batterij. Inclusief 220volt adapter en 2 cartridges.

79,00

logo
shopping_cart

Starbuzz E-Hose Paars

Elektronische E-Hose waterpijp in de kleur paars met krachtige 2200mah batterij. Inclusief 220volt adapter, oplaadkabel en 2 cartridges.

79,00

logo
shopping_cart

Starbuzz E-Hose 2.0 Paars

Elektronische E-Hose waterpijp paars in 2.0 versie met luchtinvoer instelling en krachtige 2200mah batterij. Inclusief 220volt adapter en...

99,95

logo
shopping_cart

Starbuzz E-Hose 2.0 Goud

Elektronische E-Hose waterpijp goud in 2.0 versie met luchtinvoer instelling en krachtige 2200mah batterij. Inclusief 220volt adapter en...

99,95

E-Hose kopen?

Een E-Hose kopen? Bekijk hierboven onze scherpe prijzen van goede kwaliteit producten.
Een E-Hose is een nieuwe rage vanuit Amerika die nu ook beschikbaar is in de webshop E-Smokewinkel.nl. Een E-Hose is een elektronische waterpijp die u altijd kunt gebruiken, u hoeft dus geen kooltjes en e-liquids meer te gebruiken. Daarbij komt dat het gebruik van een E-Hose niet schadelijk is voor de gezondheid. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden en het gebruik van de E-Hose. Leest u daarom snel verder en ontdek de voordelen van deze elektronische waterpijp.

Een compact en gebruiksvriendelijk formaat

Een E-Hose is in tegenstelling tot een elektronische waterpijp erg compact en heeft een handig formaat. U kunt de E-Hose dus gemakkelijk ergens mee naar toe nemen zonder dat u deze helemaal uit elkaar dient te halen. Daarbij komt dat u enkel een cartridge in de E-Hose hoeft te plaatsen, u hoeft dus niet te gaan rommelen met vloeistoffen die u zou moeten toevoegen aan de E-Hose.  Alle cartridges die u in de E-Hose plaatst zijn nicotinevrij, het gebruik is dus niet schadelijk voor uw gezondheid. Bij sommige soorten van de E-Hose kunt u meerdere cartridges plaatsen, u kunt dan smaken met elkaar gaan combineren.

Eenvoudig te gebruiken

De E-Hose is erg makkelijk in gebruik, u hoeft deze namelijk niet aan of uit te zetten. Zodra u uw mond plaatst op de E-Hose kunt u deze gebruiken en genieten van de heerlijke smaak. Daarnaast is de batterij oplaadbaar en kunt u dus blijven genieten van de E-Hose. De batterij laadt u eenvoudig op via de bijgeleverde adapter!

U heeft de keuze uit verschillende cartridges

Als u een E-Hose bestelt via E-Smokewinkel.nl kunt u kiezen uit diverse soorten en prijzen. Deze variëren van €49,99 tot en met €119,99. Op de productpagina's vindt u alle informatie en eigenschappen van de verschillende soorten. Daarnaast kunt u ook alle cartridges los bestellen in onze webshop tegen scherpe prijzen. Ook hier heeft u net zoals bij een e-smoker de keuze uit veel verschillende smaken.

Korting spaarpunten

Wanneer u ervoor kiest om een E-Hose te bestellen bij E-Smokewinkel.nl krijgt u automatisch spaarpunten bij uw bestelling. Per euro die u uitgeeft in onze webshop ontvangt u één spaarpunt die €0,05 waard is. Deze spaarpunten kunt u bij één van de volgende bestellingen inwisselen voor korting. Indien gewenst kunt u de spaarpunten ook opsparen.

Uw producten heeft u snel in huis

Alle producten die u bij E-Smokewinkel.nl bestelt bezorgen wij zo snel mogelijk bij u thuis. Indien op voorraad heeft u uw bestelde E-Hose de volgende dag al in huis wanneer u deze op werkdagen voor 18:00 uur heeft besteld. Daarnaast betaalt u voor bestellingen boven €50 geen verzendkosten.

Onze klantenservice helpt u graag

Heeft u nog vragen over de E-Hose? Of heeft u een vraag over een ander product? Op onze Vraag & Antwoord pagina vindt u allerlei vragen die wij uitgebreid voor u beantwoorden. Komt u er niet uit? Dan kunt u onze klantenservice bereiken via de chatfunctie of per telefoon. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 12:00 - 18:00 uur.

Bestel uw E-Hose vandaag nog

Wilt u een E-Hose bestellen? Bekijkt u dan snel het assortiment en profiteer van het gemak van een E-Hose.
 


| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03 

Wij verkopen alleen aan peronen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.


e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.

Door dit formulier in te zenden ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren.