Heeft u vragen, opmerkingen of defecten?

Vul dan het onderstaand contactformulier in. Wij streven ernaar om uw bericht binnen 24 uur te behandelen. Indien uw bericht betrekking heeft op een door u aangeschaft product graag het ordernummer van de betreffende bestelling invullen. zo kunnen wij u nog sneller en beter van dienst zijn. 
Natuurlijk kunt u ons tijdens openingstijden ook telefonisch bereiken op telefoonummer: 0900-0920 één van onze medewerkers staat u graag te woord.

Openingstijden Klantenservice: 

contact e-smokewinkelMaandag: 12.00 - 18.00
Dinsdag: 12.00 - 18.00
Woensdag: 12.00 - 18.00
Donderdag: 12.00 - 18.00
Vrijdag: 12.00 - 18.00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten


Uiteraard kun u buiten deze tijden ook gewoon uw bericht versturen, deze zal binnen de openingstijden in behandeling worden genomen. Na ontvangst van uw bericht zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.

Live Chatten met een van onze medewerkers

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van uw bestelling of wenst u meer informatie over een product dan kunt u rechts onder in het scherm (indien online) live met een van onze medewerkers chatten. Deze chat is uitsluitend bedoeld voor hulp bij bestellen en vragen daarover, voor overige vragen dient u zicht te wenden tot onderstaand contactformulier of kunt u telefonisch contact zoeken met onze klantenservice.

Wij leveren de volgende werkdag

Bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur zijn geplaatst en betaald, ontvangt u de volgende dag, ook op Zaterdag wordt geleverd. Bestellingen die u in het weekend plaatst, ontvangt u op Dinsdag.

Bestelling afhalen

Indien u uw bestelling online geplaatst en betaald heeft kunt u deze komen afhalen bij ons in Ridderkerk. U kiest eenvoudig voor de optie afhalen in Ridderkerk tijdens het bestelproces. U hoeft dan uiteraard geen verzendkosten te betalen. De bestelling dient wel eerst online geplaatst te zijn alvorens u kunt komen afhalen, het is niet mogelijk op lokatie een bestelling te plaatsen. Indien gewenst kunt u de bestelling op lokatie betalen middels PIN of creditcard. Bij afhalen van uw bestelling geldt een legitimatieplicht < 25 jaar. Zonder legitimatiebewijs worden geen producten afgegeven.

Afhaaltijden: Ma t/m Vrij 12:00 - 18:00
Afhaaladres: Zadelmakerstraat 29 - 2984CC Ridderkerk.

Gewoon in de brievenbus

Het overgrote deel van de bestellingen verzenden wij als buspakje per DHL in een enveloppe met luchtkussenvoering, en waar nodig in kartonnen doosjes. De verpakkingen zijn stevig genoeg om de goederen te beschermen tegen schade en voldoen aan de maatvoering voor buspakjes (max. 38,0/ 26,5/ 3,2cm). Je hoeft dus niet thuis te blijven voor het ontvangen van de bestelling. Wel zo gemakkelijk.
Overige pakjes worden verzonden als pakket per PostNL of DHL.
De kosten van de buspakjes worden berekend op het gewicht van uw bestelling. Bestellingen van meer dan 50 euro verzenden wij altijd gratis binnen Nederland.
Wilt u uw bestelling volgen aan de hand van een track&trace code? Kiest u dan bij verzendopties voor "(track&trace)" en u krijgt bij het verturen van uw bestelling de code om uw pakje te volgen door ons toegestuurd.  Bijkomende kosten hiervoor bedragen € 1,50 per bestelling.

Gratis verzenden binnen Nederland & België

Bij bestellingen boven 50 euro, verzenden wij uw bestelling GRATIS binnen Nederland. Voor gratis verzending met bestemming België hanteren wij een minimum orderbedrag van €100,-

We houden je op de hoogte van de levering

Direct na het plaatsen van de bestelling ontvang je van ons een bevestigingsmail. Indien de betaling van uw bestelling succesvol door ons is ontvangen of indien u in aanmerking komt voor achteraf betalen via 'Afterpay' zal uw bestelling in behandeling worden genomen.
U ontvangt van ons dan telkens een mail met de status van uw bestelling. U kunt de status van uw bestelling tevens bekijken in uw account. 

Betaalmogelijkheden

iDeal: Betaal eenvoudig in de beveiligde bankomgeving van uw eigen bank middels 'iDeal'. Voor deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht.
Achteraf Betalen: Indien u uw producten eerst wilt bekijken alvorens te betalen kunt u achteraf betalen middels 'Afterpay' U ontvangt een digitale factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Voor deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht. AfterPay voert voor e-smokewinkel het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt. U kunt bij e-Smokewinkel.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 100,- via AfterPay. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.
Bitcoin: Betaal via uw 'BitCoin account, voor deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht.
Sofort Banking: Betaal eenvoudig in de beveiligde bankomgeving van uw eigen bank middels 'Sofort Banking' Voor deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht.
Paypal: Betaal snel en simpel met uw 'Paypal' account, voor deze betaalmethode wordt 3,5% van de aankoopwaarde in rekening gebracht, dit zijn de kosten die 'Paypal' ons oplegt voor gebruik van deze betaalmethode.
MisterCash: Betaald u met 'MisterCash' dan betaalt u 1,8% extra over de aankoopwaarde, dit zijn de kosten die 'MisterCash' ons oplegt voor gebruik van deze betaalmethode.
PaySafecard: Betaald u met 'PaySafecard' dan betaalt u 15% extra over de aankoopwaarde, dit zijn de kosten die 'PaySafecard' ons oplegt voor gebruik van deze betaalmethode.
PIN bij afhalen: U kunt uw bestelling bij ons komen afhalen op lokatie en betalen per PIN of creditcard, u dient hiervoor wel de bestelling online te plaatsen, u ontvangt van ons bericht als uw bestelling kan worden afgehaald. Wij accepteren geen contanten!

Defecten & Retouren

Bij eventuele schade en/of defecten aan geleverde producten bestaat de mogelijkheid deze aan ons te retourneren. Neem hiervoor altijd eerst contact op met de klantenservice via deze link en vermeld altijd uw ordernummer en uw reden van uw retouraanvraag. Wij zullen met u proberen een passende oplossing te vinden voor het probleem. Retouren die vooraf niet gemeld zijn worden niet in behandeling genomen, u dient dan alsnog een retourmelding te doen via ons retourformulier.
 

e-Smokewinkel.nl

Vestigings/Afhaaladres:
Zadelmakerstraat 29
2984CC Ridderkerk
Openingstijden: Ma t/m Vrij 12:00 - 18:00
Tel: 0900-0920 (gebruikelijke belkosten)
e-mail: mail@e-smokewinkel.nl
KvK: 64341887 te Rotterdam - BTW nr: NL136599138B03

Retouradres:
e-Smokewinkel.nl
T.A.V. Retouren
Zadelmakerstraat 29
2984CC Ridderkerk

Retourneren alleen in overleg na aanmelding van uw retouraanvraag via ons retourformulier!

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.| Meer