filter_list

Filter

 I.V.M. Wet en Regelgeving mogen wij geen productfoto's of merk logo's op de categorieën tonen
Bezig met laden...
logo
shopping_cart

MT3 EVOD vervangbare coil 1.6 Ohm

Deze van ho1.6ohm vervangbare coils zijn geschikt voor de EGO Smokey II (EVOD)

1,50

logo
shopping_cart

CE4+ Vervangbare coil 2.0 Ohm

Deze hoge kwalitatieve coils zijn geschikt voor de CE4+ clearomizer.

1,50

logo
shopping_cart

PROTANK vervangbare coil 2.0 Ohm

Deze van hoge kwalitatieve vervangbare coils zijn geschikt voor de Protank clearomizers.

1,95

logo
shopping_cart

Vision Spinner 3 vervangbare coil 2.0 Ohm

Deze van hoge kwalitatieve vervangbare coils zijn geschikt voor de Vision Spinner clearomizers.

1,95

logo
shopping_cart

K-eCig coil 2.0 Ohm

Deze hoge kwalitatieve coils zijn geschikt voor de K-ecig e-pijp

2,25

logo
shopping_cart

Aspire Athos A3 Coil 0.3ohm

Aspire Athos A3 Coil 0.3ohm. Voor vermogens tussen de 60 en 75watt.

4,95

logo
shopping_cart

Joyetech Cubis BF RBA Coil

Speciale RBA Coil voor de Joyetech Cubis. Met deze RBA kunt u zelf uw eigen coils wicken.

4,95

logo
shopping_cart

Aspire Cleito 120 Mesh Coil 0.15ohm

De Aspire Cleito 120 Mesh coil is geschikt voor de Aspire Cleito 120 Pro clearomizer. De coil heeft een weerstand van 0.15Ohm en is...

4,95

logo
shopping_cart

Aspire Athos A5 Coil 0.16ohm

Aspire Athos A5 Coil 0.16ohm. Voor vermogens tussen de 100 en 120watt.

5,95

logo
shopping_cart

Uwell Whirl Coils 0.6ohm (4 Stuks)

De Uwell Whirl Coils zijn geschikt voor de Uwell Whirl 22 Startset en hebben een ohmage van 0.6ohm. De coils zijn verpakt per 4 stuks.

5,95

logo
shopping_cart

Joyetech Notch Coils 0.45ohm (doosje 5 stuks)

De Joyetech NotchCoil MTL is geproduceerd voor de Joyetech NotchCore Clearomizer. Deze horizontale coil is gemaakt van SS304 en katoen...

5,95

logo
shopping_cart

Kamry X6 Micro Coils Coils 2.2ohm (5 stuks)

Reserve coils voor de Kamry Micro e-Sigaret Kit, verpakt per vijf stuks. Deze coils zijn gemaakt van roestvrijstaal en hebben een...

6,95

E-Smoker coil

Een coil is een onderdeel van een e-smoker dat bevestigd is in de clearomizer. De coil kan niet levenslang gebruikt worden, maar zal na verloop van tijd vervangen moeten worden. Op deze pagina vindt u meer informatie over een e-smoker coil.


Vervang enkel de coil

Doordat de coil die vastzit in de clearomizer na gebruik op een gegeven moment gaat slijten, denken veel mensen dat ze de volledige clearomizer moeten vervangen. Dit is niet altijd zo. Als u enkel de coil vervangt is dit bij sommige clearomizers meer dan voldoende. Door enkel de coil te vervangen in plaats van de volledige clearomizer kunt u geld besparen.


Welke coil is geschikt voor uw clearomizer?

De coils op deze pagina zijn van geselecteerde merken. Dit houdt in dat de coils aan de kwaliteitseisen voldoen. Door naar de productbeschrijving van de coils te kijken, kunt u bepalen of de coil ook daadwerkelijk geschikt is voor uw clearomizer. Indien u hier niet op let, kan het voorkomen dat u de verkeerde coil voor uw clearomizer bestelt.


Heeft u vragen?

Wanneer u vragen heeft over deze producten kunt u deze stellen aan onze klantenservice. Vragen over bestellingen, leveringen en betalingsmogelijkheden kunnen ook beantwoord worden via de informatiepagina’s op de website of de telefonische klantenservice.


Wij leveren zo snel mogelijk

e-Smokewinkel.nl zorgt ervoor dat uw bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur bestelt zijn de volgende dag bij thuis worden bezorgd. Woont u in de buurt en wilt u liever uw e-smoker coil ophalen? Geef dit dan aan tijdens het bestelproces en haal uw bestelde producten de zelfde dag al bij ons op.
 


Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 562 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: coils een score van 9 van de 10.| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.
Het gebruik van e-sigaretten is bedoeld als vervanger van tabak of als hulpmiddel bij het stoppen met roken. Het wordt afgeraden de e-sigaret te gaan gebruiken indien u een niet-roker bent.


Door dit formulier in te zenden geef je aan 18 jaar of ouder te zijn en ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken uitsluitend gebruik van cookies om statistieken bij te houden.