filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 I.V.M. Wet en Regelgeving mogen wij geen productfoto's of merk logo's op de categorieën tonen
Bezig met laden...
logo
shopping_cart

MT3 EVOD vervangbare coil 2.0 Ohm

Deze van hoge kwalitatieve vervangbare coils zijn geschikt voor de EGO Smokey II (EVOD)

1,95

logo
shopping_cart

PROTANK vervangbare coil 2.0 Ohm

Deze van hoge kwalitatieve vervangbare coils zijn geschikt voor de Protank clearomizers.

1,95

logo
shopping_cart

Vision Spinner 3 vervangbare coil 2.0 Ohm

Deze van hoge kwalitatieve vervangbare coils zijn geschikt voor de Vision Spinner clearomizers.

1,95

logo
shopping_cart

CE4+ Vervangbare coil 2.0 Ohm

Deze hoge kwalitatieve coils zijn geschikt voor de CE4+ clearomizer.

2,25

logo
shopping_cart

K-eCig coil 2.0 Ohm

Deze hoge kwalitatieve coils zijn geschikt voor de K-ecig e-pijp

2,25

logo
shopping_cart

Vaporesso Estoc Coil 0.5 ohm (los)

Vervangbare coil voor de Vaporesso Estoc tank maar ook met andere tanks van Vaporesso te gebruiken. De coil heeft een weerstand van 0.5 ohm.

2,50

logo
shopping_cart

Vaporesso Estoc Coil 0.4 ohm (los)

Vervangbare coil voor de Vaporesso Estoc tank maar ook met andere tanks van Vaporesso te gebruiken. De coil heeft een weerstand van 0.4 ohm.

2,50

logo
shopping_cart

Kangertech VOCC-T Coil 1.8ohm (los)

Opgebouwd uit kantal en Japans organisch katoen. Te gebruiken voor diverse Kangertech modellen. Deze versie is uitgevoerd met Organisch...

2,50

logo
shopping_cart

Kangertech VOCC-T Coil 1.5ohm (los)

Opgebouwd uit kantal en Japans organisch katoen. Te gebruiken voor diverse Kangertech modellen. Deze versie is uitgevoerd met Organisch...

2,50

logo
shopping_cart

Eleaf BDC Coil 1.8 Ohm LOS

Losse vervangbare coil 1.8 Ohm voor bijvoorbeeld de GS16S / BCC-CT of iJust clearomizer. Voor de ultieme dampervaring met meer rook.

2,95

logo
shopping_cart

Eleaf BDC Coil 1.6 Ohm LOS

Losse vervangbare coil 1.6 Ohm voor bijvoorbeeld de GS16S / BCC-CT of iJust clearomizer. Voor de ultieme dampervaring met meer rook.

2,95

logo
shopping_cart

Justfog 14 Serie 100% Organic Cotton Coil 1.2ohm (los)

Coils voor de 14/16 serie. Deze 1.2ohm coil is van 100% organic Japanse katoen. Betere opname van de liquid voor een intense...

2,95

E-Smoker coil

Bij e-Smokewinkel.nl kunt u diverse e-smokers en toebehoren bestellen. Zo kunt u ook een 'coil' bestellen. Een coil is een onderdeel van een e-smoker dat bevestigd is in de clearomizer. Doordat deze coil naar verloop van tijd vervangen moet worden hebben wij deze aan ons assortiment toegevoegd. Op deze pagina geven wij u meer informatie over een e-smoker coil en hoe u deze kunt bestellen in onze webshop.

Vervang enkel de coil

Doordat de coil die vastzit in de clearomizer en na gebruik op een gegeven gaat slijten, denken veel mensen dat ze de volledige clearomizer moeten vervangen. Dit is niet altijd zo. Als u enkel de coil vervangt is dit bij sommige clearomizers meer dan voldoende. Hierdoor bent u veel minder geld kwijt dan wanneer u de volledige clearomizer vervangt. Wij raden u daarom ten alle tijden aan om een clearomizer met vervangbare coil te bestellen en enkel de coil bij slijtage te vervangen en niet de gehele clearomizer. 

Wij verkopen enkel kwaliteitsproducten

Al onze coils zijn van geselecteerde merken. Dit houdt in dat wij enkel coils verkopen die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u producten koopt die van kwaliteit zijn. Als u op zoek bent naar een coil voor u clearomizer kunt u bij elke productbeschrijving zien of deze geschikt is voor uw clearomizer. Wij raden u aan om hier goed op te letten zodat u geen coils bestelt die niet geschikt zijn voor u clearomizer.

Heeft u vragen?

Als u interesse heeft in één van onze producten kunt u deze eenvoudig bestellen in onze webshop. Heeft u toch nog een aantal vragen? Stelt u ze dan gerust aan ons. Elke werkdag is onze klantenservice telefonisch bereikbaar van 12:00 - 18:00 uur. Wij zullen er alles aan doen om uw vraag te kunnen beantwoorden. Daarnaast vindt u op onze website veel informatie over bestellingen, leveringen en betalingsmogelijkheden.

Wij leveren zo snel mogelijk

e-Smokewinkel.nl zorgt ervoor dat uw bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur bestelt zijn de volgende dag bij thuis worden bezorgd. Daarnaast hanteren wij zeer lage verzendkosten. Als u bestellingen boven €50 bestelt rekenen wij zelfs helemaal geen verzendkosten voor het bezorgen van uw bestelde producten. Woont u in de buurt en wilt u liever uw e-smoker coil ophalen? Geef dit dan aan tijdens het bestelproces en haal uw bestelde producten de zelfde dag al bij ons op.
Heeft u een e-smoker coil nodig? Bestel deze dan vandaag nog en profiteer van alle voordelen van e-Smokewinkel.nl.


Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 562 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: coils een score van 9 van de 10.


| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03 

Wij verkopen alleen aan peronen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.


e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.

Door dit formulier in te zenden ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren en statistieken bij te houden.