filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 I.V.M. Wet en Regelgeving mogen wij producten niet uit de verpakking tonen
Bezig met laden...
logo
shopping_cart

CE5 clearomizer 1.6ml Groen

CE5 Clearomizer in de kleur groen voor gebruik met alle type eGO batterijen.

3,50

logo
shopping_cart

CE5 clearomizer 1.6ml Rood

CE5 Clearomizer in de kleur rood voor gebruik met alle type eGO batterijen.

3,50

logo
shopping_cart

CE5 clearomizer 1.6ml Geel

CE5 Clearomizer in de kleur geel voor gebruik met alle type eGO batterijen.

3,50

logo
shopping_cart

CE5 clearomizer 1.6ml Paars

CE5 Clearomizer in de kleur paars voor gebruik met alle type eGO batterijen.

3,50

logo
shopping_cart

CE5 clearomizer 1.6ml Roze

CE5 Clearomizer in de kleur roze voor gebruik met alle type eGO batterijen.

3,50

logo
shopping_cart

CE5 clearomizer 1.6ml Zwart

CE5 Clearomizer in de kleur zwart voor gebruik met alle type eGO batterijen.

3,95

logo
shopping_cart

CE5 clearomizer 1.6ml Blank

CE5 Clearomizer in de kleur blank voor gebruik met alle type eGO batterijen.

3,95

CE5 Clearomizer

Wilt u een clearomizer voor een goedkope prijs en een goede kwaliteit? Dan is de CE5 clearomizer een prima keuze! Met deze clearomizer kunt u eenvoudig op een prettige manier dampen. Daarnaast kunt u deze clearomizer eenvoudig plaatsen op uw e-smoker. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een CE5 clearomizer? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. We geven u hier alle informatie over het product!

Een krachtige clearomizer

Een CE5 clearomizer heeft een inhoud van 1,6 ml. U kunt hierdoor 600 puffs halen uit één vulling. Daarnaast gaat de clearomizer gemiddeld 2 maanden mee bij normaal gebruik. De CE5 clearomizer is de opvolger van de CE4. Deze CE5 is beter ontwikkeld en een stuk krachtiger dan zijn voorganger, de touwtjes zijn ook netjes weggewerkt in deze clearomizer.

Kies de kleur die bij uw e-smoker past

De CE5 clearomizer kunt u bestellen in verschillende kleuren. Hierdoor kunt u deze eenvoudig matchen met uw e-smoker. Een CE5 clearomizer is gemakkelijk te plaatsen op alle e-smokers van het merk EGO, maar tevens te gebruiken op de Justfog batterijen van de Justfog C14.

Bestel meerdere clearomizers en ontvang kwantumkorting

Wilt u korting op het aanschaffen van deze clearomizer? Dat kan! Wanneer u meerdere clearomizers bestelt geven wij u namelijk een flinke korting. De normale prijs voor deze clearomizer is €3,99. Bestelt u 5 tot 10 stuks? Dan krijgt u €0,25 korting per clearomizer. Wilt u meer dan 10 clearomizers kopen in onze webshop? U betaalt dan slechts €3,50 voor het product. Op deze manier betaalt u nog minder voor een CE5 clearomizer!

Wanneer is mijn clearomizer aan vervanging toe?

Gemiddeld gaat deze clearomizer 2 maanden mee. Vraagt u zich af hoe u merkt dat deze aan vervanging toe is? Dit merkt u op verschillende manieren. Het meest voorkomende signaal is dat er geen of weinig damp meer geproduceerd wordt. Daarnaast kunt u dit ook opmerken doordat de e-liquid een donkere kleur krijgt. Is de smaak die uit uw e-smoker komt branderig (scherp) ? Ook dan is uw clearomizer aan vervanging toe.

Bestel voor de laagste prijs een clearomizer

Wilt u een CE5 clearomizer bestellen? Doe dit dan tegen een voordelige prijs bij e-Smokewinkel.nl. Naast een clearomizer kunt u ook alle andere onderdelen bestellen van een e-smoker. Daarnaast kunt u uiteraard ook volledige e-smokers bestellen tegen een lage prijs bij e-Smokewinke.nl. Heeft u een CE5 ergens anders gezien voor een lagere prijs? Dan passen wij onze prijs aan. Dit noemen wij de laagste prijs garantie.

Lage verzendkosten

Wilt u de CE5 clearomizer aanschaffen? Doe dit dan bij e-Smokewinkel.nl. We zorgen ervoor dat uw bestelling snel wordt geleverd, vaak is dit al de volgende dag. Daarnaast betaalt u lage verzendkosten. Heeft u bestelling een waarde van €50 of meer? Dan rekenen we geen verzendkosten. Bestel daarom vandaag nog bij e-Smokewinkel.nl één van de vele e-smokers of accessoires!
 


Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 882 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: ce5 clearomizers een score van 9 van de 10.| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.

Door dit formulier in te zenden ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren en statistieken bij te houden.