filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 I.V.M. Wet en Regelgeving mogen wij producten niet uit de verpakking tonen
Bezig met laden...
logo
shopping_cart

CE4 clearomizer 1.6ml Blank

CE4 Clearomizer in de kleur blank voor gebruik met alle type eGO batterijen.

3,50

logo
shopping_cart

CE4 clearomizer 1.6ml Blauw

CE4 Clearomizer in de kleur blauw voor gebruik met alle type eGO batterijen.

2,95

logo
shopping_cart

CE4 clearomizer 1.6ml Geel

CE4 Clearomizer in de kleur geel voor gebruik met alle type eGO batterijen.

2,95

logo
shopping_cart

CE4 clearomizer 1.6ml Groen

CE4 Clearomizer in de kleur groen voor gebruik met alle type eGO batterijen.

2,95

logo
shopping_cart

CE4 clearomizer 1.6ml Paars

CE4 Clearomizer in de kleur paars voor gebruik met alle type eGO batterijen.

2,95

logo
shopping_cart

CE4 clearomizer 1.6ml Rood

CE4 Clearomizer in de kleur rood voor gebruik met alle type eGO batterijen.

2,95

logo
shopping_cart

CE4 clearomizer 1.6ml Roze

CE4 Clearomizer in de kleur roze voor gebruik met alle type eGO batterijen.

2,95

logo
shopping_cart

CE4 clearomizer 1.6ml Zwart

CE4 Clearomizer in de kleur zwart voor gebruik met alle type eGO batterijen.

3,50

CE4 Clearomizers

Bent u op zoek naar een goede clearomizer voor uw EGO e-smoker? Dan kunt u bij e-Smokewinkel.nl kwalitatieve CE4 clearomizers bestellen. Naast een ruime inhoud van 1,6 milliliter, wordt het dampen erg prettig ervaren door gebruikers. Daarnaast zijn alle vloeistoffen toe te voegen aan deze clearomizer. Wilt u meer informatie over de CE4 clearomizers? Op deze pagina voorzien wij u in alle informatie die u nodig heeft over het product.
Wilt u liever direct één van de CE4 clearomizers bestellen? Kies dan hierboven de gewenste kleur en bestel één van deze clearomizers!

Kies een kleur die past bij uw e-smoker!

CE4 clearomizers zijn te bestellen in verschillende kleuren. Hierbij kunt u denken aan de kleuren: geel, rood, paars, groen, zwart, roze en blank. Hierdoor kunt u de CE4 clearomizer laten matchen met uw eigen e-smoker. De CE4 clearomizer heeft ongeacht de kleur, altijd een inhoud van 1,6 mililiter. Dit komt ongeveer overeen met 600 puffs van een normale sigaretten. Daarnaast heeft de clearomizer een levensduur van 2 maanden (afhankelijk van gebruik).

Meng smaken en varieer met smaken

Wilt u de clearomizer vullen met een goede vloeistof? We hebben in ons assortiment ook allerlei e-liquids die u kunt bestellen. Dit zijn naast traditionele tabakssmaken ook allerlei fruitsmaken. Daarnaast is het ook mogelijk om deze smaken met elkaar te mengen. Hierdoor kunt u eigen smaken ontdekken en blijven variëren. Op onze e-liquidpagina vindt u alle smaken die we in ons assortiment hebben. 

Stel uw vraag aan onze klantenservice

Heeft u nog vragen over de clearomizers of een ander product uit onze webshop? Onze klantenservice helpt u hier graag mee. Onze klantenservice is iedere dag van 12:00 uur – 18:00 uur bereikbaar op diverse manieren. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen.

Bestel vandaag nog een CE4 clearomizer bij e-Smokewinkel.nl

Twijfelt u nog of u CE4 clearomizers wilt bestellen bij e-Smokewinkel.nl? Onze klanten beoordelen onze webshop gemiddeld met een 9! Bekijk daarom snel ons aanbod en bestel vandaag nog de producten die u nodig heeft. Bestelt u de producten op werkdagen voor 18:00 uur? Dan ontvangt u de bestelling morgen in huis. Daarnaast betaalt u ook nog eens een lage prijs voor de verzending van uw bestelling. U bent zelfs helemaal geen verzendkosten kwijt wanneer uw bestelling een waarde heeft van €50 of meer.
Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 1231 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: ce4 clearomizer een score van 9 van de 10.| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.

Door dit formulier in te zenden ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren en statistieken bij te houden.