filter_list

Filter

0
Onbeperkt


Bezig met laden...
logo
shopping_cart

CE4 clearomizer 1.6ml Blank

CE4 Clearomizer in de kleur blank voor gebruik met alle type eGO batterijen.

3,50

logo
shopping_cart

CE4 clearomizer 1.6ml Blauw

CE4 Clearomizer in de kleur blauw voor gebruik met alle type eGO batterijen.

3,50

logo
shopping_cart

CE4 clearomizer 1.6ml Geel

CE4 Clearomizer in de kleur geel voor gebruik met alle type eGO batterijen.

3,50

logo
shopping_cart

CE4 clearomizer 1.6ml Groen

CE4 Clearomizer in de kleur groen voor gebruik met alle type eGO batterijen.

3,50

logo
shopping_cart

CE4 clearomizer 1.6ml Paars

CE4 Clearomizer in de kleur paars voor gebruik met alle type eGO batterijen.

3,50

logo
shopping_cart

CE4 clearomizer 1.6ml Rood

CE4 Clearomizer in de kleur rood voor gebruik met alle type eGO batterijen.

3,50

logo
shopping_cart

CE4 clearomizer 1.6ml Roze

CE4 Clearomizer in de kleur roze voor gebruik met alle type eGO batterijen.

3,50

logo
shopping_cart

CE4 clearomizer 1.6ml Zwart

CE4 Clearomizer in de kleur zwart voor gebruik met alle type eGO batterijen.

3,50

CE4 Clearomizers

Bent u op zoek naar een goede clearomizer voor uw EGO e-smoker? Dan kunt u bij e-Smokewinkel.nl kwalitatieve CE4 clearomizers bestellen. Naast een ruime inhoud van 1,6 milliliter, wordt het dampen erg prettig ervaren door gebruikers. Daarnaast zijn alle vloeistoffen toe te voegen aan deze clearomizer. Wilt u meer informatie over de CE4 clearomizers? Op deze pagina voorzien wij u in alle informatie die u nodig heeft over het product.
Wilt u liever direct één van de CE4 clearomizers bestellen? Kies dan hierboven de gewenste kleur en bestel één van deze clearomizers!

Kies een kleur die past bij uw e-smoker!

CE4 clearomizers zijn te bestellen in verschillende kleuren. Hierbij kunt u denken aan de kleuren: geel, rood, paars, groen, zwart, roze en blank. Hierdoor kunt u de CE4 clearomizer laten matchen met uw eigen e-smoker. De CE4 clearomizer heeft ongeacht de kleur, altijd een inhoud van 1,6 mililiter. Dit komt ongeveer overeen met 600 puffs van een normale sigaretten. Daarnaast heeft de clearomizer een levensduur van 2 maanden (afhankelijk van gebruik).

Bestelt u meerdere CE4 clearomizers? Dan profiteert u van hoge kortingen!

Wilt u meerdere CE4 clearomizers bestellen? Dan geven wij u staffelkorting. De normale prijs voor CE4 clearomizers is €3,50, wanneer u er 5 of meer bestelt is dit slechts €2,75. Bestelt u er zelfs 10 of meer? Dan kost dit maar €2,50 per CE4 clearomizer. Op deze manier bent u nog voordeliger uit bij e-Smokewinkel.nl. Wanneer u een product bestelt in onze webshop, garanderen wij u altijd de laagste prijs. Komt u het product toch ergens anders voor een lagere prijs tegen? Dan passen wij de prijs van het desbetreffende product direct voor u aan. Op deze manier kunnen wij altijd de laagste prijs aan u garanderen.

Meng smaken en varieer met smaken

Wilt u de clearomizer vullen met een goede vloeistof? We hebben in ons assortiment ook allerlei e-liquids die u kunt bestellen. Dit zijn naast traditionele tabakssmaken ook allerlei fruitsmaken. Daarnaast is het ook mogelijk om deze smaken met elkaar te mengen. Hierdoor kunt u eigen smaken ontdekken en blijven variëren. Op onze e-liquidpagina vindt u alle smaken die we in ons assortiment hebben. 

Stel uw vraag aan onze klantenservice

Heeft u nog vragen over de clearomizers of een ander product uit onze webshop? Onze klantenservice helpt u hier graag mee. Onze klantenservice is iedere dag van 12:00 uur – 18:00 uur bereikbaar op diverse manieren. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen.

Bestel vandaag nog een CE4 clearomizer bij e-Smokewinkel.nl

Twijfelt u nog of u CE4 clearomizers wilt bestellen bij e-Smokewinkel.nl? Onze klanten beoordelen onze webshop gemiddeld met een 9! Bekijk daarom snel ons aanbod en bestel vandaag nog de producten die u nodig heeft. Bestelt u de producten op werkdagen voor 18:00 uur? Dan ontvangt u de bestelling morgen in huis. Daarnaast betaalt u ook nog eens een lage prijs voor de verzending van uw bestelling. U bent zelfs helemaal geen verzendkosten kwijt wanneer uw bestelling een waarde heeft van €50 of meer.
Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 1231 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: ce4 clearomizer een score van 9 van de 10.

 


| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03 

Wij verkopen alleen aan peronen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.


e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.

Door dit formulier in te zenden ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren.