Achteraf Betalen:

Indien u uw producten eerst wilt bekijken alvorens te betalen kunt u achteraf betalen middels 'Afterpay' U ontvangt een digitale factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Voor deze betaalmethode word € 0,50 kosten in rekening gebracht. AfterPay voert voor e-smokewinkel het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt. U kunt bij e-Smokewinkel.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 1000,- via AfterPay. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Tikkie:

Betaal eenvoudig via een 'Tikkie' betaalverzoek. Indien u kiest voor betaling middels Tikkie dient u uw mobiele telefoonummer in te geven. U krijgt direct een sms met een link waar u op kunt klikken om vervolgens uw adresgegevens in te geven voor aflevering van de bestelling. Tikkie slaat deze gegevens voor u op zodat u dit de volgende keer niet meer hoeft te doen. U klikt daarna eenvoudig verder naar uw eigen bankapp om de betaling af te ronden. Voor deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht.

iDeal:

Betaal eenvoudig in de beveiligde bankomgeving van uw eigen bank middels 'iDeal'. Voor deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht.

VVV Cadeaukaart:

Betaal eenvoudig in onze beveiligde omgeving middels 'VVV Cadeaukaart'. Indien het aankoopbedrag lager ligt dan de waarde van uw cadeaukaart zal het restant op uw cadeaukaart blijven staan. Voor deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Paypal:

Betaal snel en simpel met uw 'Paypal' account, voor deze betaalmethode wordt 3,5% van de aankoopwaarde in rekening gebracht, dit zijn de kosten die 'Paypal' ons oplegt voor gebruik van deze betaalmethode.

PaySafecard:

Betaald u met 'PaySafecard' dan betaalt u 11% extra over de aankoopwaarde, dit zijn de kosten die 'PaySafecard' ons oplegt voor gebruik van deze betaalmethode.

Webshop Giftcard:

Betaald u met 'Webshop Giftcard' dan betaalt u geen extra kosten over de aankoopwaarde. Indien uw aankoopbedrag lager ligt dan de waarde van uw giftcard zal het restand op uw kaart blijven voor een volgende aankoop.

Pin bij Afhalen:

U kunt er voor kiezen om uw bestelling bij ons af te halen en te betalen per pin met uw bank of creditcard. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Wij accepteren geen contante betalingen! Legitimatie verplicht <25 jaar.


| Meer