U heeft 14 dagen wettelijke bedenktijd vanaf de dag van levering, dit wil zeggen dat u uw bestelling binnen deze termijn kunt annuleren en retourneren. Hiervoor dient u altijd eerst contact met ons op te nemen via onderstaand formulier, het is niet toegestaan zonder opgaaf producten te retourneren. Indien uw retouraanvraag in aanmerking komt voor retourneren heeft u tevens 14 dagen de tijd om er voor zorg te dragen dat de producten aan ons retour zijn gekomen. rekenen wij minimaal € 1,99 annuleringskosten. De kosten voor het retourneren komen tevens voor rekening van de klant.

De artikelen dienen onbeschadigd, ongebruikt en in nieuwstaat geretourneerd te worden. De verzend en eventuele andere verpakkingen mogen geopend zijn geweest. Gezien de wet op hygiëne kunnen sommige producten niet geretourneerd worden. Deze producten worden ook wel "gebruikersproducten" genoemd. Deze producten kunnen binnen deze termijn niet geretourneerd worden. Plastic seal verpakkingen van gebruikersproducten mogen niet geopend zijn, e-liquids en cartridges dienen in originele ongeopende plastic seal of verpakking geretourneerd te worden. Indien de seal of verpakking geopend of beschadigd is zal deze niet in aanmerking komen voor retourneren en deze bedenktijd.

Vul ons retourformulier in om uw defect aan te melden voor D.O.A. garantie of om een retouraanvraag in te dienen. Alleen volledig ingevulde formulieren komen in aanmerking voor garantie of retourneren! Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, u krijgt dan verdere instructies voor het juist retourneren van de producten.


| Meer