filter_list

Filter

0
Onbeperkt


Bezig met laden...
62%
logo
shopping_cart

e-Liquid USA Mix (menthol) 24mg Nicotine

Smaak USA Mix (menthol) / USA Mix Light. 24mg Nicotine Flesje e-liquid 10ml met kinderbeveiliging. Wordt geleverd in een kartonnen doosje.

3,95

1,50

56%
logo
shopping_cart

e-Liquid Sinaasappel 18mg Nicotine

Smaak Sinaasappel/Orange 18mg nicotine. Flesje e-liquid 10ml met kinderbeveiliging. Wordt geleverd in een kartonnen doosje.

3,95

1,75

56%
logo
shopping_cart

e-Liquid Perzik 6mg Nicotine

Smaak Perzik/Peach 6mg nicotine. Flesje e-liquid 10ml met kinderbeveiliging. Wordt geleverd in een kartonnen doosje.

3,95

1,75

56%
logo
shopping_cart

e-Liquid Perzik 18mg Nicotine

Smaak Perzik/Peach 18mg nicotine. Flesje e-liquid 10ml met kinderbeveiliging. Wordt geleverd in een kartonnen doosje.

3,95

1,75

56%
logo
shopping_cart

e-Liquid Peer 12mg Nicotine

Smaak Peer/Pear 12mg nicotine. Flesje e-liquid 10ml met kinderbeveiliging. Wordt geleverd in een kartonnen doosje.

3,95

1,75

56%
logo
shopping_cart

e-Liquid Peer 18mg Nicotine

Smaak Peer/Pear 18mg nicotine. Flesje e-liquid 10ml met kinderbeveiliging. Wordt geleverd in een kartonnen doosje.

3,95

1,75

56%
logo
shopping_cart

e-Liquid Passievrucht 12mg Nicotine

Smaak Passievrucht/Passionfruit 12mg nicotine. Flesje e-liquid 10ml met kinderbeveiliging. Wordt geleverd in een kartonnen doosje.

3,95

1,75

56%
logo
shopping_cart

e-Liquid Passievrucht 18mg Nicotine

Smaak Passievrucht/Passionfruit 18mg nicotine. Flesje e-liquid 10ml met kinderbeveiliging. Wordt geleverd in een kartonnen doosje.

3,95

1,75

56%
logo
shopping_cart

e-Liquid Meloen 18mg Nicotine

Smaak Meloen/Melon 18mg nicotine. Flesje e-liquid 10ml met kinderbeveiliging. Wordt geleverd in een kartonnen doosje.

3,95

1,75

56%
logo
shopping_cart

e-Liquid Litchi 6mg Nicotine

Smaak Litchi/Litchi 6mg nicotine. Flesje e-liquid 10ml met kinderbeveiliging. Wordt geleverd in een kartonnen doosje.

3,95

1,75

56%
logo
shopping_cart

e-Liquid Litchi 18mg Nicotine

Smaak Litchi/Litchi 18mg nicotine. Flesje e-liquid 10ml met kinderbeveiliging. Wordt geleverd in een kartonnen doosje.

3,95

1,75

56%
logo
shopping_cart

e-Liquid Kiwi 18mg Nicotine

Smaak Kiwi/Kiwi 18mg nicotine. Flesje e-liquid 10ml met kinderbeveiliging. Wordt geleverd in een kartonnen doosje.

3,95

1,75

E-Smoker aanbiedingen

Bij e-Smokewinkel.nl hebben we vaak diverse aanbiedingen voor u staan op onze website. Dit kan variëren van aanbiedingen voor e-smokers, losse onderdelen en accessoires voor een e-smoker. Door onze speciale pagina voor aanbiedingen scherp in de gaten te houden zal u nooit meer een aanbieding mislopen. Op deze pagina zullen wij u meer informatie geven over de producten die wij verkopen en geven wij meer informatie over de producten die op dit moment in de aanbieding zijn.

Wat is een e-smoker?

Het gebruik van een e-smoker zorgt voor een gezondere manier van roken. Doordat de enige schadelijke stof nicotine is bent u vele malen gezonder aan het roken dan wanneer u een normale sigaret rookt. Daarnaast kunt er zelfs voor kiezen om helemaal geen nicotine toe te voegen aan de e-smoker. U bepaalt zelf namelijk hoeveel nicotine er wordt toegevoegd aan de e-smoker. Hierdoor is de e-smoker een erg handig hulpmiddel om succesvol af te komen van uw rook- en nicotineverslaving.

Dampen in plaats van roken

Zoals u eerder kon lezen op deze pagina is een e-smoker minder slecht dan een normale sigaret. Dit komt onder andere doordat er bij het gebruik van een e-smoker niet verbrand maar verdampt wordt. Dit houdt in dat de vloeistof in een e-smoker verhit wordt tot het kookpunt en dat daar de damp vanaf komt die u inademt. Er komen dus geen schadelijke stoffen zoals teer vanaf.

De vele mogelijkheden van e-Smokewinkel.nl

Als u bij e-Smokewinkel.nl één van de e-smoker aanbiedingen bestelt profiteert u van onze vele bestelmogelijkheden. Dit houdt onder andere in dat u  veel diverse betalingsmogelijkheden heeft zoals: iDeal, AfterPay, PayPal en Bitcoin. Daarnaast bezorgen wij alle e-smoker aanbiedingen en reguliere producten de volgende werkdag bij u thuis indien u de bestelling voor 18:00 uur geplaatst heeft. Een bijkomend voordeel hieraan is dat wij zeer lage bezorgkosten rekenen en dat bestellingen boven €50,- zelfs gratis bij u thuis worden bezorgd.

Bestel uw aanbieding

Wilt u profiteren van e-smoker aanbiedingen? Bekijkt u dan regelmatig onze aanbiedingspagina. Regelmatig verschijnen hier nieuwe aanbiedingen op waardoor u tegen scherpe prijzen e-smoker producten bij ons kunt bestellen. Als u nog vragen heeft kunt u ons eenvoudig bereiken via de klantenservice. Elke werkdag is onze klantenservice van 12:00 uur - 18:00 uur geopend. U kunt ons dan telefonisch bereiken en via de chatfunctie op onze website. Wij helpen u graag verder en beantwoorden met veel plezier uw vragen.
 


| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03 

Wij verkopen alleen aan peronen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.


e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit schadelijk voor de gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.

Door dit formulier in te zenden ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en om je relevante aanbiedingen te kunnen doen op basis van je interesses en voorkeuren.