Simpelweg is een e-smoker een minder slechte manier van roken. Sterker nog: waar een normale sigaret vol zit met schadelijke stoffen, is de enige schadelijke stof die in een e-smoker kan zitten nicotine. In vergelijking met een normale sigaret is dit dus veel minder. Een e-smoker is daarnaast ook nog een goed hulpmiddel om te stoppen met roken. Er zijn u namelijk al vele mensen voorgegaan die gestopt zijn met roken door middel van een e-smoker. Op deze pagina geven wij u meer informatie over wat een e-smoker is en welke verschillende soorten er zijn.

Kiezen uit verschillende smaken

Als u een e-smoker gaat gebruiken zult u snel merken dat er een smaak in de damp zit die u inhaleert. Dit kan een tabakssmaak zijn maar ook een fruitsmaak. U kunt bij een e-smoker namelijk erg veel verschillende toevoegen. Zo kunt u kiezen uit fruitsmaken zoals: aardbei, framboos, kiwi, peer, kers en ananas. Daarnaast heeft u de keuze uit een aantal tabak, menthol of overige smaken. De tabakssmaken komen erg dicht in de buurt van een normale sigaret. Gaat u beginnen met het gebruik van een e-smoker? Dan is het verstandig om eerst een tabakssmaak te proberen. De kans is dan namelijk groot dat u nog makkelijker zal wennen aan de e-smoker.

Zelf bepalen of er nicotine in de e-smoker zit

Een e-smoker bevat enkel de schadelijke stof nicotine. Deze kunt u overigens zelfs weglaten uit een e-smoker. Bij een e-smoker bepaalt u namelijk zelf hoeveel nicotine erin zit. Dit komt doordat u e-liquids (vloeistoffen) in een e-smoker plaatst, per e-liquid kunt u zelf kiezen uit een nicotinegehalte. U kunt er dus bijvoorbeeld ook voor kiezen om helemaal geen nicotine aan de e-smoker toe te voegen.

Langzaam afbouwen

Doordat u zelf kunt bepalen hoeveel nicotine u kunt toevoegen aan een e-smoker, kunt u ook langzaam afbouwen met de hoeveelheid nicotine die u aan de e-smoker toevoegt. Op deze manier kunt u stap voor stap van uw nicotineverslaving afkomen. Op e-Smokewinkel.nl hebben wij een stappenplan staan wat u kan helpen om af te komen van uw nicotineverslaving. Denkt u dat dit stappenplan niet bij u gaat werken? Neem dan contact met ons op. We maken graag voor u een persoonlijk stappenplan op maat.

Welke e-smoker kiest u?

E-smokers zijn er in veel verschillende soorten. De meest voorkomende is de e-smoker die u meerdere malen kunt gebruiken doordat deze oplaadbaar is. U heeft bij dit type e-smoker ook alle mogelijkheden die hierboven besproken zijn. Daarnaast zijn er ook sisha pennen en e-sigaren. Deze gaan veelal mee tot een maximaal aantal puffs, daarna kunt u ze niet meer gebruiken. Dit type e-smokers zijn ideaal om kennis te maken met het e-smoken of om te gebruiken als u een speciale gelegenheid heeft zoals een festival.

Morgen uw bestelling in huis

Wilt u een e-smoker kopen? Bij e-Smokewinkel.nl hebben wij een uitgebreid aanbod van e-smokers. Daarnaast kunt u bij ons in de webshop terecht voor veel verschillende accessoires. Al onze producten kunt u bestellen tegen scherpe prijzen. Als u uw producten op werkdagen voor 18:00 uur heeft besteld worden deze de volgende dag bij u thuis afgeleverd.

Stop met roken!

Wilt u ook op een gezondere manier roken en afkomen van uw nicotineverslaving? Bestel uw e-smoker dan vandaag nog. U bent niet de eerste en zeker ook niet de laatste die stopt met roken middels een e-smoker!
 


| Meer