Indien u uw bestelling op werkdagen voor 18.00 plaatst en betaald, of u heeft gekozen voor achteraf betalen via Afterpay en u komt daarvoor in aanmerking, zal uw bestelling altijd de zelfde dag door ons verzonden worden. Normaliter zou u de bestelling dan de volgende dag moeten ontvangen.

Wij hanteren lage verzendkosten

Alle bestellingen die u bij e-Smokewinkel.nl plaatst verzenden wij tegen scherpe prijzen. In principe kunnen de verzendkosten maximaal oplopen tot € 4,95. Dit is afhankelijk van het gewicht. Bestellingen die geplaatst worden boven € 50,- laten wij zelfs gratis bij u thuis bezorgen in geheel Nederland. Voor leveringen naar België hanteren wij een minimum bestelbedrag van € 100,-

Bij e-Smokewinkel.nl heeft u een ruime keuze!

Als u een e-smoker of een accessoire wilt bestellen bij e-Smokewinkel.nl kunt u kiezen uit een erg uitgebreid assortiment. U kunt naast een e-smoker ook nog zo goed als alle onderdelen los bestellen bij e-Smokewinkel.nl, hierbij kunt u denken aan: de coil, een clearomizer, cartridges en batterijen. Daarnaast hebben wij ook diverse starterkits waar alles in zit om succesvol te beginnen met het gebruik van een e-smoker.

Kiest u voor een tabakssmaak of een fruitsmaak?

Wanneer u een e-smoker gebruikt, zal u al snel merken dat u kunt kiezen uit verschillende smaken die u kunt toevoegen aan een e-smoker. Zo heeft u de keuze uit diverse tabaks- en fruitsmaken. Veel gebruikers kiezen ervoor om regelmatig een andere smaak uit te proberen. Als u net begint met het gebruiken van een e-smoker is het aan te raden om een tabakssmaak te proberen. Deze komt namelijk het dichtst in de buurt bij de smaak van een gewone sigaret en zal het wennen aan een e-smoker nog makkelijker voor u maken!

Kunnen wij u nog ergens mee helpen?

Heeft u nog andere vragen over wanneer uw bestelling wordt bezorgd? Op onze vraag & antwoord pagina vindt u veelgestelde vragen die wij uitgebreid voor u beantwoorden. Daarnaast kunt u op werkdagen tussen 12:00 uur - 18:00 uur contact met onze klantenservice opnemen, dit kan per telefoon of via de chatfunctie op onze website.
 


| Meer