Indien de e-liquid in uw e-sigaret steeds donkerder kleurt betekend dit dat de clearomizer of coil aan vervanging toe is, indien u de smaak als prima ervaart kunt u deze donkere liquid gewoon verder blijven gebruiken, dit is verder niet schadelijk. De keuze is aan u! Mocht uw clearomizer of coil aan vervanging toe zijn, dan kunt u deze bestellen bij e-Smokewinkel.nl. Wij hebben namelijk een groot aanbod in clearomizers en coils.

Vloeistof kan ook donker kleuren als deze langere tijd wordt blootgesteld aan UV licht van de zon, zet uw e-sigaret of flesje e-liquid daarom nooit in direct zonlicht maar bewaar deze op een 'donkerdere' koele plek.

Wat is een clearomizer?

Nu vraagt u zich misschien af: wat is een clearomizer? Een clearomizer is het gedeelte waar de vloeistof inzit en waar de verdamping dus plaats vindt. Eigenlijk kunnen we een clearomizer dus ook wel een 'verdamper' noemen. Dit is dus een erg belangrijk onderdeel van de e-sigaret, als deze aan vervanging toe is raden wij u aan om deze dan ook zo snel mogelijk te vervangen. Zo kunt u blijven genieten van uw e-smoker.

Wat is een coil?

Een coil is een onderdeel van de clearomizer. Het kan dus ook zo zijn dat niet uw volledige clearomizer vervangen hoeft te worden maar enkel de coil. Daarom is het goed om altijd eerst te onderzoeken of enkel de coil versleten is of dat de volledige clearomizer aan vervanging toe is. Niet alle clearomizers beschikken over de mogelijkheid om de coil te vervangen, let hier dus ook op bij het aanschaffen van uw product.

Bestel uw clearomizer of coil bij e-Smokewinkel.nl

Wilt u een clearoimzer, coil of een ander product bestellen bij e-Smokewinkel.nl? Dan doet u dit bij een webshop die door haar klanten wordt gewaardeerd met een 9. Daarnaast staat klantvriendelijkheid hoog bij ons in het vaandel, daarom helpen wij u graag als er onduidelijkheden zijn. Op onze vraag & antwoord pagina beantwoorden wij vele vragen voor u. Komt u er niet uit? Dan kunt u onze klantenservice bereiken via de telefoon of de chatfunctie op onze website. Beide mogelijkheden zijn op alle werkdagen bereikbaar tussen 12:00 - 18:00 uur.
 


| Meer