filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 I.V.M. Wet en Regelgeving mogen wij producten niet uit de verpakking tonen
Bezig met laden...
logo
shopping_cart

Vivakita Frogman Clearomizer 2ml RVS

De Vivakita Frogman clearomizer in de kleur RVS is gemaakt in de klasse als de SMOK beast, baby beast, Ijoy exo, Eleaf ello, etc. en is...

22,95

logo
shopping_cart

Vivakita Frogman Clearomizer 2ml Zwart

De Vivakita Frogman clearomizer in de kleur zwart is gemaakt in de klasse als de SMOK beast, baby beast, Ijoy exo, Eleaf ello, etc. en is...

22,95

Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 391 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: vivakita clearomizers een score van 9 van de 10.| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.
Het gebruik van e-sigaretten is bedoeld als vervanger van tabak of als hulpmiddel bij het stoppen met roken. Het wordt afgeraden de e-sigaret te gaan gebruiken indien u een niet-roker bent.


Door dit formulier in te zenden geef je aan 18 jaar of ouder te zijn en ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken uitsluitend gebruik van cookies om statistieken bij te houden.