filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 I.V.M. Wet en Regelgeving mogen wij producten niet uit de verpakking tonen
Bezig met laden...
logo
shopping_cart

Vision Spinner 3 Carbon Kit Rood

Starterskit voor de beginnende of gevorderde damper met zware 1600mah batterij met rode tinten. Compleet met Protank Clearomizer + coil,...

29,95

logo
shopping_cart

Vision Spinner 3 Carbon Kit Groen

Starterskit voor de beginnende of gevorderde damper met zware 1600mah batterij met groene tinten. Compleet met Protank Clearomizer +...

29,95

Vision

In het assortiment van e-Smokewinkel.nl vindt u ook mods van het merk Vision. Dit zijn krachtige mods, voor zowel beginnendeg als gebruikers die veel ervaring hebben met mods. De meest voorkomende mods zijn de Vision Spinner Carbon kits. Wilt u meer informatie over deze mods? Lees dan deze pagina. Hier geven we alle informatie over de producten en de voordelen van onze webshop!
Wilt u liever direct een Vision mod bestellen? Bekijk dan hier bovenaan deze pagina welke mod het beste past bij uw wensen!

Een krachtige batterij – Vision mod

Wanneer u een mod van Vision bestelt wordt deze als starterkit geleverd. Dit houdt in dat alle elementen om direct van start te kunnen gaan aanwezig zijn. Daarnaast zijn deze mods voorzien van een sterke 1600mah batterij. Deze batterij is voorzien met tinten van de kleur die u heeft gekozen. Dit maakt de mod erg stijlvol. Daarnaast heeft de tank een inhoud van 2,5 ml. Dit zorgt ervoor dat u ruim een dag gebruik kunt maken van de Vision mod zonder dat u deze hoeft bij te vullen. Zelfs zware dampers kunnen gemakkelijk een dag dampen voordat de mod moet worden bijgevuld. Dit zelfde geldt voor de batterij, deze gaat zonder moeite wel 20 uur mee.

Kies de kleur die bij u past

Wanneer u een Vision mod bestelt zal hier ook een handig opbergdoosje worden bijgeleverd. Hierdoor zal u de mod niet snel kwijtraken. Gaat u een Vision mod bestellen? Dan kunt u kiezen uit verschillende kleuren zoals: rood, goud, zwart en groen!

Veilig in gebruik

De Vision mods zijn op een juiste manier beveiligd. Zo is het voltage dat uit de batterij komt maximaal 4,8. Dit voorkomt dat de vloeistof oververhit raakt. Daarnaast is er ook een kinderbeveiliging aanwezig. Hierdoor maakt u op een veilige manier gebruik van de Vision mods.

Meng e-liquids en ontdek zelf smaken

Wilt u mods van Vision bestellen? Doe dit dan bij e-Smokewinkel.nl. U vindt naast mods ook allerlei accessoires die u kunt gebruiken voor de mods van Vision. Zo bieden wij u ook allerlei e-liquids aan in verschillende smaken. Dit kunnen bijvoorbeeld tabakssmaken zijn die veel weg hebben van een normale sigaret, maar ook fruitsmaken. Daarnaast kunt u deze e-liquids ook nog eens met elkaar mengen waardoor u zelf smaken kunt ontdekken.

De laagste prijs garantie!

Als u een Vision e-smoker bestelt bij e-Smokewinkel.nl profiteert u van lage prijzen. We bieden u namelijk de laagste prijsgarantie aan. Vindt u een product in een andere webwinkel voor een lagere prijs dan bij e-Smokewinkel.nl? Dan passen wij de prijs voor u aan. Om de prijzen laag te houden, rekenen we weinig voor het verzenden van producten. Daarbij betaalt u helemaal geen verzendkosten als uw bestelling een waarde heeft van €50 of meer.

Bestel snel!

Bent u op zoek naar een krachtige mod? Dan bent u bij e-Smokewinkel.nl aan het juiste adres. Naast het ruime assortiment zorgen we er ook voor dat de producten snel bij u worden geleverd. Bestel daarom snel een Vision mod bij e-Smokewinkel.nl!
 Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 184 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: vision een score van 9 van de 10.

 


| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03 

Wij verkopen alleen aan peronen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.


e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.

Door dit formulier in te zenden ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren en statistieken bij te houden.