filter_list

Filter

0
Onbeperkt


Bezig met laden...
logo
shopping_cart

VapeOnly VPipe 3 E-Pijp BVC Atomizer 1.2ml

VapeOnly BVC atomizer + coil met en een weerstand van 0.7ohm en een inhoud van 1.2ml.

8,95

logo
shopping_cart

VapeOnly Vair-P VPipe 3/ZEN PIPE COILS (5 stuks)

VapeOnly Vair-P BVC coil. Deze is speciaal ontworpen voor vPipe 3 clearomizer en kan gebruikt worden in vPipe III kit en Zen Pipe kit....

9,95| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.
Het gebruik van e-sigaretten is bedoeld als vervanger van tabak of als hulpmiddel bij het stoppen met roken. Het wordt afgeraden de e-sigaret te gaan gebruiken indien u een niet-roker bent.


Door dit formulier in te zenden geef je aan 18 jaar of ouder te zijn en ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken uitsluitend gebruik van cookies om statistieken bij te houden.