filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 I.V.M. Wet en Regelgeving mogen wij geen productfoto's of merk logo's op de categorieën tonen
Bezig met laden...
logo
shopping_cart

Vampire Vape - Pinkman - Ns/20MG Nicotine 10ml

Vampire Vape Nicotine Salts Pinkman heeft de smaak van een tropische mix van rode en gele fruitsoorten. Nicotinegehalte 20MG.

4,90

logo
shopping_cart

Vampire Vape - Pinkman - Ns/10MG Nicotine 10ml

Vampire Vape Nicotine Salts Pinkman heeft de smaak van een tropische mix van rode en gele fruitsoorten. Nicotinegehalte 10MG.

4,90

logo
shopping_cart

Vampire Vape - Heisenberg - Ns/20MG Nicotine 10ml

Vampire Vape Nicotine Salts Heisenberg heeft de smaak van gemengd fruit met menthol. Nicotinegehalte 20MG.

4,90

logo
shopping_cart

Vampire Vape - Heisenberg - Ns/10MG Nicotine 10ml

Vampire Vape Nicotine Salts Heisenberg heeft de smaak van gemengd fruit met menthol. Nicotinegehalte 10MG.

4,90

Vampire Vape Ns20 Nic Salts e-liquids

Vampire Vape Ns20 nic salts e-liquids zijn een van de meest besproken e-liquids op de markt. Het hoge nicotine-zoutconcentraat zorgt voor een maximale nicotinelevering van 20MG met een minimale throath-hit.

Hoog nicotinegehalte en lage troathit

Velen dampers experimenteren met het zoeken naar de perfecte nicotinegehalte en wisselen daarin vaak van gehalte. De Ns20 e-liquids zorgen voor een soepele, smaakvolle dampervaring waarbij de maximale wettelijk vastgestelde gehalte van 20MG is toegepast. Het natuurlijke zout binnen de tabaksbladeren wordt gebruikt als basis van de nicotine en resulteert in een zachte beleving bij het dampen. Bij de Ns20 e-liquids hoeft u opmerkelijk minder te dampen en behoudt u toch het tevreden gevoel.

Kan ik Nic Salts e-Liquid Sub-Ohm dampen?

U kunt de nicotine-salts liquids dampen in zowel een sub-ohm tank als een niet sub-ohm tank. Wanneer u een Ns20 liquid dampt in een sub-ohm tank, kan dit als heftig ervaren worden. Wanneer u geen ervaring heeft met dampen met een hoog nicotinegehalte raden wij aan om een niet sub-ohm tank te gebruiken.Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 2670 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: vampire vape nic salts een score van 9 van de 10.| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.

Door dit formulier in te zenden ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken uitsluitend gebruik van cookies om statistieken bij te houden.