filter_list

Filter

 I.V.M. Wet en Regelgeving mogen wij producten niet uit de verpakking tonen
Bezig met laden...
logo
shopping_cart

Teslacigs TPOD Startset Gun Metal

De Teslacigs TPOD Gun Metal is een All-In-One POD kit met een innovatief Vape systeem met geavanceerde functies en een 2ML hervulbare POD.

44,95

logo
shopping_cart

Teslacigs TPOD Startset Zilver

De Teslacigs TPOD Zilver is een All-In-One POD kit met een innovatief Vape systeem met geavanceerde functies en een 2ML hervulbare POD.

44,95

logo
shopping_cart

Teslacigs TPOD Startset Blauw

De Teslacigs TPOD Blauw is een All-In-One POD kit met een innovatief Vape systeem met geavanceerde functies en een 2ML hervulbare POD.

44,95

logo
shopping_cart

Teslacigs TPOD Startset 7 Kleuren

De Teslacigs TPOD 7 Kleuren is een All-In-One POD kit met een innovatief Vape systeem met geavanceerde functies en een 2ML hervulbare POD.

44,95

logo
shopping_cart

Teslacigs TPOD Startset Groen

De Teslacigs TPOD groen is een All-In-One POD kit met een innovatief Vape systeem met geavanceerde functies en een 2ML hervulbare POD.

44,95

Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 748 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: teslacigs een score van 9 van de 10.

 | Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.
Het gebruik van e-sigaretten is bedoeld als vervanger van tabak of als hulpmiddel bij het stoppen met roken. Het wordt afgeraden de e-sigaret te gaan gebruiken indien u een niet-roker bent.


Door dit formulier in te zenden geef je aan 18 jaar of ouder te zijn en ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken uitsluitend gebruik van cookies om statistieken bij te houden.