filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 I.V.M. Wet en Regelgeving mogen wij producten niet uit de verpakking tonen
Bezig met laden...
logo
shopping_cart

Smok Stick Aio Starterskit Zwart

De Smok Stick Aio Kit zwart is de juiste keuze voor een beginnend elektrisch roker die kwaliteit weet te waarderen en tegelijkertijd is...

29,95

logo
shopping_cart

Smok Stick Aio Starterskit RVS

De Smok Stick Aio Kit RVS is de juiste keuze voor een beginnend elektrisch roker die kwaliteit weet te waarderen en tegelijkertijd is de...

29,95

logo
shopping_cart

Smok Stick Aio Starterskit Goud

De Smok Stick Aio Kit Goud is de juiste keuze voor een beginnend elektrisch roker die kwaliteit weet te waarderen en tegelijkertijd is de...

29,95

logo
shopping_cart

Smok Stick Aio Starterskit 7 Colors

De Smok Stick Aio Kit 7 Colors is de juiste keuze voor een beginnend elektrisch roker die kwaliteit weet te waarderen en tegelijkertijd...

29,95

logo
shopping_cart

Smok Priv ONE Starterskit Rood/Geel

De Smok Priv One Kit rood/geel heeft een ingebouwde 920mAh batterij en een lekvrij interne 2ml tank en gebruikt Smok AIO coils.

32,95

logo
shopping_cart

Smok Priv ONE Starterskit RVS/Blauw

De Smok Priv One Kit rvs/blauw heeft een ingebouwde 920mAh batterij en een lekvrij interne 2ml tank en gebruikt Smok AIO coils.

32,95

logo
shopping_cart

Smok Priv ONE Starterskit Zwart/Groen

De Smok Priv One Kit Zwart/Groen heeft een ingebouwde 920mAh batterij en een lekvrij interne 2ml tank en gebruikt Smok AIO coils.

32,95

logo
shopping_cart

Smok Priv ONE Starterskit Paars

De Smok Priv One Kit Paars heeft een ingebouwde 920mAh batterij en een lekvrij interne 2ml tank en gebruikt Smok AIO coils.

32,95

logo
shopping_cart

Smok Stick V8 Baby Starterskit Zwart

De Smok Stick V8 Baby Kit zwart is de juiste keuze voor een beginnend elektrisch roker die kwaliteit weet te waarderen en tegelijkertijd...

39,95

logo
shopping_cart

Smok Stick V8 Baby Starterskit Blauw

De Smok Stick V8 Baby Kit blauw is de juiste keuze voor een beginnend elektrisch roker die kwaliteit weet te waarderen en tegelijkertijd...

39,95

logo
shopping_cart

Smok Stick V8 Baby Starterskit Paars

De Smok Stick V8 Baby Kit paars is de juiste keuze voor een beginnend elektrisch roker die kwaliteit weet te waarderen en tegelijkertijd...

39,95

logo
shopping_cart

Smok Stick V8 Baby Starterskit Rood

De Smok Stick V8 Baby Kit rood is de juiste keuze voor een beginnend elektrisch roker die kwaliteit weet te waarderen en tegelijkertijd...

39,95

SMOK

Bent u op zoek naar een goede mod en bent u een beginnende damper? Dan zijn de mods van het merk SMOK voor u aan te raden. De kwaliteit van deze mods zijn erg hoog en erg toegankelijk voor een beginnende damper. Uiteraard zijn er ook veel ervaren dampers die gebruik maken van de mods van SMOK. Wilt u weten waarom u voor een mod van SMOK zou moeten kiezen? Lees dan deze pagina!

Keuze uit verschillende mods

Mods van SMOK zijn er in verschillende soorten. Zo kunt u kiezen tussen losse mods en starterkits. Daarnaast zijn deze ook nog eens in verschillende kleuren en in BOX of STICK variant beschikbaar. Zo kunt u kiezen uit de kleuren goud, rood, zwart, rvs en nog vele andere kleuren. Bent u op zoek naar een passende kleur? Neem dan gewoon eens kijkje in onze webshop!

SMOK Kooper Plus

Bent u een gevorderde damper? Dan is een SMOK Koopor Plus de ideale mod voor u. Deze krachtige mod met een groot OLED scherm zorgt ervoor dat u op uw manier kunt dampen. Zo heeft u zelf de controle over de temperatuur. Daarnaast is de mod voorzien van een stevige metalen behuizing. Houdt u ervan om de controle te hebben tijdens het gebruik van een mod? Dan is de SMOK Kooper Plus aan te raden!

Kies zelf een e-liquid!

Is het de eerste keer dat u een mod gaat gebruiken? Dan kunt u een SMOK stick starterkit bestellen. Dit product bevat alles om direct aan de slag te kunnen gaan met een mod. Het enige wat u zelf nog hoeft toe te voegen is een e-liquid. U kunt allerlei verschillende e-liquids vinden in onze webshop. Hier vindt u diverse fruitsmaken en tabakssmaken. Daarnaast kunt e-liquids ook met elkaar mengen, zo kunt u eigen smaken ontdekken. Deze e-liquids zijn uiteraard te bestellen tegen een zeer lage prijs in onze webshop. Daarbij geldt dat hoe meer e-liquids u bestelt, des te hoger de korting die u van ons ontvangt!

We hebben alle accessoires die u nodig heeft

Wilt u een mod van SMOK kopen? Koop deze dan bij e-Smokewinkel.nl. Naast een ruim assortiment hebben wij ook alle accessoires die u nodig heeft. Daarbij heeft u bij ons altijd de laagste prijs. We bieden u namelijk een laagste prijs garantie aan. Ziet u een product toch ergens anders goedkoper? Geef het dan aan ons door. We passen dan direct de prijzen aan waardoor u het product alsnog tegen de laagste prijs kunt aanschaffen.

Bestel SMOK

Wanneer u een mod van SMOK bij ons bestelt, doen wij er alles aan om deze zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren. Wij zorgen ervoor dat producten die op werkdagen voor 18:00 uur worden bestelt, de volgende dag bij u af te n. Daarnaast betaalt u zeer lage (in veel gevallen geen) verzendkosten. Bestel daarom vandaag nog een mod van SMOK bij e-Smokewinkel.nl!

 
Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 492 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: smok een score van 9 van de 10.

 | Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03
Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.

Door dit formulier in te zenden ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren en statistieken bij te houden.