filter_list

Filter

0
Onbeperkt


Bezig met laden...
logo
shopping_cart

Joyetech Cubis BF RBA Coil

Speciale RBA Coil voor de Joyetech Cubis. Met deze RBA kunt u zelf uw eigen coils wicken.

4,95

logo
shopping_cart

Smok Micro R2 RBA DUAL COIL 0.25ohm

RBA coil voor de SMOK Micro TFV4 tank. Dit deck is standaard uitgerust met een dual clapton-coil. Daarnaast worden extra schroeven,...

10,95

logo
shopping_cart

Smok V12 Prince RBA Coil

De SMOK V12 Prince RBA Coils zijn geschikt voor de SMOK Cloud Beast King Clearomizers.

11,85

logo
shopping_cart

Smok V8 Baby RBA Coil

De SMOK V8 Baby RBA Coil is geschikt voor de SMOK V8 Baby Clearomizers. De coil komt in een doosje inclusief diversen onderdelen.

11,95

logo
shopping_cart

Smok V12 RBA Coil

De SMOK RBA Coils zijn geschikt voor de SMOK TFV12 Clearomizers.

13,95

Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 922 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: rba coils een score van 9 van de 10.

 | Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.
Het gebruik van e-sigaretten is bedoeld als vervanger van tabak of als hulpmiddel bij het stoppen met roken. Het wordt afgeraden de e-sigaret te gaan gebruiken indien u een niet-roker bent.


Door dit formulier in te zenden geef je aan 18 jaar of ouder te zijn en ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken uitsluitend gebruik van cookies om statistieken bij te houden.