filter_list

Filter

0
Onbeperkt
De Shake&Vape e-liquid variant gaat helaas verdwijnen, deze is volgens wet en regelgeving in Nederland niet meer toegestaan. Liquids met een productiedatum voor 1 Juli 2018 zullen wij uitverkopen tot uiterlijk 1 Juli 2019.
Bezig met laden...
logo

The Hype Shake & Vape - Strawberry Shortcake

The Hype - Strawberry Shortcake is een smaak van aardbeien met room

7,95

logo

The Hype Shake & Vape - Blue Slushee

The Hype - Blue Slushee is een smaak van blauwe framboos met citroen

16,95

logo

The Hype Shake & Vape - Cotton Candy

The Hype - Cotton Candy is een smaak van zoete suikerspin

16,95

Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 589 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: propoganda shake & vape een score van 9 van de 10.| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.
Het gebruik van e-sigaretten is bedoeld als vervanger van tabak of als hulpmiddel bij het stoppen met roken. Het wordt afgeraden de e-sigaret te gaan gebruiken indien u een niet-roker bent.


Door dit formulier in te zenden geef je aan 18 jaar of ouder te zijn en ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken uitsluitend gebruik van cookies om statistieken bij te houden.