Om de batterij te kunnen gebruiken dient deze ingeschakeld te worden. Het aan en uitzetten van de batterij doet u als volgt: druk 5 keer snel achter elkaar op het knopje (let op dit dient u snel achter elkaar te doen) het lampje zal nu gaan knipperen en de batterij is ingeschakeld. Op de zelfde manier schakelt u de batterij ook weer uit.

Is uw batterij aan vervanging toe?

Het kan zijn dat na een tijd intensief gebruik de batterij niet meer werkt naar behoren. In dat geval kunt u deze eenvoudig aanschaffen bij e-Smokewinkel.nl, wij hebben namelijk een ruime keuze aan verschillende batterijen. Weet u niet welke batterij u nodig heeft voor uw e-smoker? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, wij zullen er dan voor zorgen dat u de juiste batterij zal vinden voor uw e-smoker.

Wilt u een batterij met meer capaciteit?

Het kan zijn dat uw batterij nog lang niet versleten is maar dat u wel een andere batterij op uw e-smoker wilt aansluiten. Dit kan bijvoorbeeld omdat u langer gebruik wilt maken van uw e-smoker voordat u deze weer moet opladen, in dat geval kunt u ervoor kiezen om een 'grotere' batterij aan te schaffen voor uw e-smoker. Er zijn namelijk diverse batterijen met verschillende capaciteiten. Deze vindt u op onze speciale pagina over e-smoker batterijen.

Wij worden beoordeeld met een 9!

Naast batterijen kunt u terecht voor allerlei e-smokers en toebehoren bij e-Smokewinkel.nl, neemt u daarom eens een kijkje in ons assortiment. Twijfelt u nog of u uw e-smoker of accessoire bij e-Smokewinkel.nl wilt bestellen? Leest u dan eens wat eerdere klanten van ons vinden. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9.0!

Onze deskundige medewerkers helpen u graag

Heeft u een andere vraag dan welke wij op deze pagina beantwoorden? Bekijkt u dan eens op onze vraag & antwoord pagina of hier uw vraag tussenstaat. Als hier uw vraag niet tussenstaat kunt u op werkdagen tussen 12:00 uur - 18:00 uur contact met ons opnemen, één van onze deskundige medewerkers helpt u graag verder.
 


| Meer