Heeft u vragen of opmerkingen?

Indien u vragen heeft over bijvoorbeeld de werking van een product of u wilt een product aanschaffen maar weet niet goed welke keuze u maken moet? Wij helpen u graag! U kunt ons tijdens openingstijden bereiken op telefoonummer: 0900-0920 (gebruikelijk belkosten) Onze medewerkers staan u graag te woord.


Openingstijden Klantenservice: 
 

contact e-smokewinkelMaandag: 12.00 - 18.00
Dinsdag: 12.00 - 18.00
Woensdag: 12.00 - 18.00
Donderdag: 12.00 - 18.00
Vrijdag: 12.00 - 18.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

 

Wij leveren de volgende werkdag

Bestellingen die op werkdagen voor 22:00 uur zijn geplaatst en betaald, ontvangt u de volgende dag, ook op Zaterdag wordt geleverd. Bestellingen die u in het weekend plaatst ontvangt u op Dinsdag. U kunt er voor kiezen de bestelling overdag of in de avond te laten leveren.

Bestelling afhalen in onze winkel of op PostNL afhaalpunt

Indien u uw bestelling online geplaatst en betaald heeft kunt u deze in onze winkel komen afhalen in Ridderkerk. U kiest eenvoudig voor de optie 'afhalen' tijdens het bestelproces. U hoeft dan uiteraard geen verzendkosten te betalen. Indien gewenst kunt u de bestelling op lokatie betalen middels PIN of creditcard, wij accepteren geen contanten. Bij afhalen van uw bestelling geldt een legitimatieplicht < 25 jaar. Zonder legitimatiebewijs worden geen producten afgegeven. Liever uw bestelling afhalen bij een van de PostNL afhaalpunten? Kiest u dan een van de dichtsbijzijnde afhaalpunten die automatisch worden weergegeven in het bestelproces.

Afhaaltijden: Ma t/m Vrij 12:00 - 18:00
Afhaaladres: Zadelmakerstraat 29 - 2984CC Ridderkerk.

Gewoon in de brievenbus

Het overgrote deel van de bestellingen verzenden wij met track&trace als buspakje per PostNL in een enveloppe met luchtkussenvoering, en waar nodig in kartonnen doosjes. De verpakkingen zijn stevig genoeg om de goederen te beschermen tegen schade en voldoen aan de maatvoering voor buspakjes (max. 38,0/ 26,5/ 3,2cm). Je hoeft dus niet thuis te blijven voor het ontvangen van de bestelling. Wel zo gemakkelijk.
Overige pakjes worden verzonden als pakket per PostNL.

Gratis verzenden binnen Nederland

Indien uw bestelling het grensbedrag van € 50,- behaalt zullen wij deze gratis aan u verzenden. Helaas verzenden wij niet buiten Nederland.

We houden je op de hoogte van de levering

Direct na het plaatsen van de bestelling ontvang je van ons een bevestigingsmail. Indien de betaling van uw bestelling succesvol door ons is ontvangen of indien u in aanmerking komt voor achteraf betalen via 'Afterpay' zal uw bestelling pas in behandeling worden genomen. U ontvangt van ons dan telkens een mail met de status van uw bestelling. U kunt de status van uw bestelling tevens bekijken in uw account. 

Betaalmogelijkheden

iDeal: Betaal eenvoudig in de beveiligde bankomgeving van uw eigen bank middels 'iDeal'. Voor deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht.
Achteraf Betalen: Indien u uw producten eerst wilt bekijken alvorens te betalen kunt u achteraf betalen middels 'Afterpay' U ontvangt een digitale factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Voor deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht. AfterPay voert voor e-smokewinkel het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt. U kunt bij e-Smokewinkel.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 1000,- via AfterPay. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.
Paypal: Betaal snel en simpel met uw 'Paypal' account, voor deze betaalmethode wordt 3,5% van de aankoopwaarde in rekening gebracht, dit zijn de kosten die 'Paypal' ons oplegt voor gebruik van deze betaalmethode.
PaySafecard: Betaald u met 'PaySafecard' dan betaalt u 15% extra over de aankoopwaarde, dit zijn de kosten die 'PaySafecard' ons oplegt voor gebruik van deze betaalmethode.
PIN bij afhalen: U kunt uw bestelling bij ons in de winkel komen afhalen en betalen per PIN of creditcard, u ontvangt van ons bericht als uw bestelling kan worden afgehaald. Wij accepteren geen contanten!

Defecten & Retouren

Bij eventuele schade en/of defecten aan geleverde producten bestaat de mogelijkheid deze aan ons te retourneren. Neem hiervoor altijd eerst contact op met de klantenservice via deze link en vermeld altijd uw ordernummer en uw reden van uw retouraanvraag. Wij zullen met u proberen een passende oplossing te vinden voor het probleem. Retouren die vooraf niet gemeld zijn worden niet in behandeling genomen, u dient dan alsnog een retourmelding te doen via ons retourformulier.
 

e-Smokewinkel.nl

Vestigings/Afhaaladres:
Zadelmakerstraat 29
2984CC Ridderkerk
Tel: 0900-0920 (gebruikelijke belkosten)
e-mail: mail@e-smokewinkel.nl
KvK: 64341887 te Rotterdam - BTW nr: NL136599138B03

Retouradres:
e-Smokewinkel.nl
T.A.V. Retouren
Zadelmakerstraat 29
2984CC Ridderkerk

Retourneren alleen in overleg na aanmelding van uw retouraanvraag via ons retourformulier of telefonisch via 0900-0920!| Meer