filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 I.V.M. Wet en Regelgeving mogen wij producten niet uit de verpakking tonen
Bezig met laden...
logo
shopping_cart

Kangertech Subvod Starterskit RVS

De KangerTech Subvod starterskit rvs beschikt over een batterij van 1300mAh en een reservoir van 1.9ml. De aller kleinste sub-ohm set van...

22,95

logo
shopping_cart

Kangertech Subvod Starterskit Zwart

De KangerTech Subvod starterskit zwart beschikt over een batterij van 1300mAh en een reservoir van 1.9ml. De aller kleinste sub-ohm set...

22,95

logo
shopping_cart

Kangertech Subvod Starterskit Wit

De KangerTech Subvod starterskit wit beschikt over een batterij van 1300mAh en een reservoir van 1.9ml. De aller kleinste sub-ohm set van...

22,95

logo
shopping_cart

Kangertech Subvod Starterskit Blauw

De KangerTech Subvod starterskit blauw beschikt over een batterij van 1300mAh en een reservoir van 1.9ml. De aller kleinste sub-ohm set...

22,95

Kangertech

Bent u op zoek naar een goede mod welke voldoet aan de behoeften van zowel beginnende als ervaren dampers? Dan raden wij u de Kangertech mods aan. De modellen van Kangertech zijn erg handzaam en simpel te gebruiken. Veel gebruikers van een mod waarderen dit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die een Kangertech heeft? Lees dan deze pagina. Hier geven we u namelijk alle informatie die u moet weten over de mods van Kangertech.

Direct beginnen met dampen!

Wanneer u op zoek bent naar een zo goed als volledige e-smoker, dan is een mod hier de ideale uitkomst voor. Het enige wat u namelijk nog hoeft toe te voegen aan een mod is een clearomizer. Deze hoeft u bij de mods van Kangertech niet zelf aan te schaffen, deze worden namelijk meegeleverd. Zo kunt u direct beginnen met dampen.

Bestel een starterkit van Kangertech en u heeft alle benodigdheden in huis

De mods van Kangertech zijn te bestellen in diverse soorten. Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren en typen. Daarnaast zijn er ook voor de mods van Kangertecht starterkits beschikbaar. Hiermee heb je direct alle benodigdheden in huis om te beginnen met dampen. Bekijk daarom eens welke mod van Kangertech u gaat bestellen.

Stoppen met roken door middel van een mod

Een mod is een goed hulpmiddel wanneer u wilt stoppen met roken. U zal niet de eerste, maar zeker ook niet de laatste zijn die stopt met roken door middel van een mod of e-sigaret. Doordat u e-liquids kunt toevoegen met en zonder nicotine, kunt u stapsgewijs van uw rookverslaving afkomen. Doordat u dampt, zal u wel de ‘gewoonte’ blijven ervaren van het roken. Dit vinden veel mensen die stoppen met roken erg prettig. Daarnaast is het een goed hulpmiddel om op een succesvolle manier te stoppen met roken.

Een geweldige smaakbeleving

Wanneer u een mod van Kangertech bestelt, kunt u genieten van een optimale smaakbeleving. Dit komt doordat de mods uitstekende coils bevatten. Daarbij zijn de mods van Kangertech uiteraard ook voorzien van een goede accu welke oplaadbaar is.

Laagste prijs garantie

Wilt u een Kangertech mod bestellen bij e-Smokewinkel.nl? Dan profiteert u van de laagste prijs garantie. Dit houdt in dat wij u altijd de laagste prijs garanderen. Ziet u het product ergens anders voor een lagere prijs? Dan passen wij de prijs voor u aan. Zo betaalt u nooit te veel voor een mod van Kangertech.

De voordelen van e-Smokewinkel.nl

Bestelt u een mod van Kangertech bij e-Smokewinkel.nl? Dan zorgen we ervoor dat u deze snel in huis heeft. Zo leveren wij bestellingen wanneer u deze voor 18:00 uur bestelt (op werkdagen) heeft u deze de volgende dag al in huis. Daarnaast worden bestellingen vanaf €50,00 gratis geleverd. Profiteer daarom van alle voordelen van e-Smokewinkel.nl en bestel een mod bij e-Smokewinkel.nl!

Bestel een Kangertech mod

Bent u op zoek naar een goede mod waarmee u kunt dampen zonder schadelijk stoffen? Bestel dan vandaag nog een mod van Kangertech en profiteer ook nog eens van de lage prijzen in onze webshop!
Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 563 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: kangertech een score van 9 van de 10.

 | Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.
Het gebruik van e-sigaretten is bedoeld als vervanger van tabak of als hulpmiddel bij het stoppen met roken. Het wordt afgeraden de e-sigaret te gaan gebruiken indien u een niet-roker bent.


Door dit formulier in te zenden geef je aan 18 jaar of ouder te zijn en ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken uitsluitend gebruik van cookies om statistieken bij te houden.