filter_list

Filter

0
Onbeperkt


Bezig met laden...
logo
shopping_cart

Kamry X6 Micro Coils Coils 2.2ohm (5 stuks)

Reserve coils voor de Kamry Micro e-Sigaret Kit, verpakt per vijf stuks. Deze coils zijn gemaakt van roestvrijstaal en hebben een...

6,95

logo
shopping_cart

Kamry K1000 Plus Coils 0.5ohm (5 stuks)

Reserve coils voor de Kamry X6 Mini Plus Clearomizer en K1000 Plus E-pipe Kit, verpakt per vijf stuks. Deze coils zijn gemaakt van...

9,95Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 1004 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: kamry coils een score van 9 van de 10.| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.
Het gebruik van e-sigaretten is bedoeld als vervanger van tabak of als hulpmiddel bij het stoppen met roken. Het wordt afgeraden de e-sigaret te gaan gebruiken indien u een niet-roker bent.


Door dit formulier in te zenden geef je aan 18 jaar of ouder te zijn en ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken uitsluitend gebruik van cookies om statistieken bij te houden.