filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 I.V.M. Wet en Regelgeving mogen wij producten niet uit de verpakking tonen
Bezig met laden...
logo
shopping_cart

Mini i-Stick Kit 10watt Zwart

Krachtige en handzame 10watt Mod in de kleur Zwart met een 1050mAh batterij met variabele voltage regeling en OLED display.

21,95

logo
shopping_cart

Mini i-Stick Kit 10watt Blauw

Krachtige en handzame 10watt Mod in de kleur Blauw met een 1050mAh batterij met variabele voltage regeling en OLED display.

21,95

logo
shopping_cart

Mini i-Stick Kit 10watt Zilver

Krachtige en handzame 10watt Mod in de kleur Zilver met een 1050mAh batterij met variabele voltage regeling en OLED display.

21,95

logo
shopping_cart

Mini i-Stick Kit 10watt Roze

Krachtige en handzame 10watt Mod in de kleur Roze met een 1050mAh batterij met variabele voltage regeling en OLED display.

21,95

logo
shopping_cart

i-Stick Kit 30watt Zwart

Krachtige en handzame 30watt Mod in de kleur Zwart met een 2200mAh batterij met variabele voltage en wattage regeling en OLED display.

26,95

logo
shopping_cart

i-Stick Kit 30watt Blauw

Krachtige en handzame 30watt Mod in de kleur Blauw met een 2200mAh batterij met variabele voltage en wattage regeling en OLED display.

26,95

logo
shopping_cart

i-Stick Kit 30watt Zilver

Krachtige en handzame 30watt Mod in de kleur Zilver met een 2200mAh batterij met variabele voltage en wattage regeling en OLED display.

26,95

logo
shopping_cart

i-Stick Kit 50watt Zilver

Krachtige en handzame 50watt Mod in de kleur Zilver met een 4400mAh batterij met variabele voltage en wattage regeling en OLED display.

29,95

logo
shopping_cart

i-Stick Kit 50watt Blauw

Krachtige en handzame 50watt Mod in de kleur Blauw met een 4400mAh batterij met variabele voltage en wattage regeling en OLED display.

29,95

logo
shopping_cart

i-Stick Kit 50watt Roze

Krachtige en handzame 50watt Mod in de kleur Roze met een 4400mAh batterij met variabele voltage en wattage regeling en OLED display.

29,95

logo
shopping_cart

Eleaf i-Just 2 Mini Kit 80Watt RVS

De Eleaf iJust 2 Mini is ontworpen met RVS en pyrex glas. De startset heeft een vermogen van 80watt en bevat een sub-ohm clearomizer met...

34,95

logo
shopping_cart

Eleaf iStick Basic Kit Zilver

De Eleaf iStick Basic Zilver heeft een krachtige batterij van 2300mah. Hij wordt geleverd met de Eleaf GS-Air 2 tank van 2ML, 2 GS air...

36,95

Eleaf

Er zijn diverse soorten e-sigaretten te bestellen bij e-Smokewinkel.nl waaronder mods. Dit zijn krachtige en zo goed als complete e-sigaretten. In onze webshop vindt u ook mods van het kwalitatief hoogstaande merk Eleaf. We hebben diverse types Eleaf mods met verschillende wattages. Bent u benieuwd naar alle informatie over de producten van Eleaf? Op deze pagina geven we u alle informatie!

Een ander type e-sigaret

Een mod Eleaf is een iets andere e-sigaret dan u waarschijnlijk gewend bent. Dit is namelijk een krachtig onderdeel van een e-sigaret waar u enkel nog een clearomizer aan hoeft toe te voegen. Het grote voordeel hiervan is dat een Mod vaak erg krachtig is. In veel gevallen kunt u de kracht van de Eleaf zelf regelen. Daarbij bevat deze vaak ook een goede batterij en kunt u blijven dampen wanneer een u de e-sigaret aan het opladen bent.

De voordelen van Eleaf Mod

Een Eleaf (mod) verschilt met een normale e-sigaret. Desondanks hebben ze wel dezelfde werking: u kunt namelijk met beide producten dampen. Een Eleaf heeft in tegenstelling tot een e-sigaret bijvoorbeeld een display. Hier staat bijvoorbeeld de batterijduur op en de kracht die er uit het apparaat komt. Dit kunt u uiteraard aanpassen. Deze instellingen verschillen per product. Het is daarom ook aan te raden om een eens kijkje te nemen bij de verschillende producten in onze webshop. Zo kunt u eenvoudig bekijken welke Mod het beste bij u past.

Wat heeft u nodig?

Een Eleaf is een zo goed als complete e-sigaret. Het enige wat er ontbreekt is een clearomizer en de e-liquid. Deze kunt u uiteraard ook in onze webshop bestellen. In de clearomizer plaatst u de vloeistof, ook wel e-liquid genoemd. E-liquids zijn in verschillende smaken verkrijgbaar. Dit zijn zowel smaken van tabak als diverse fruit of andere smaken. U vindt hier een compleet overzicht van op onze e-liquid pagina.

Een handzame e-sigaret

De mods van Eleaf zijn handzaam en echte krachtpatsers. Daarnaast bevatten ze een goede batterij en zijn de mods in verschillende types en kleuren beschikbaar. Alle mods van Eleaf zijn voorzien van een beveiliging. Hierdoor kan deze niet per ongeluk aan gaan in uw zak. Uiteraard dient deze ook als kinderbeveiliging. Alle Eleaf mods zijn oplaadbaar en er wordt uiteraard een oplader bijgeleverd.

Bestel uw Eleaf bij e-Smokewinkel.nl

Wilt u een Eleaf mod bestellen bij e-Smokewinkel.nl? Dan kunt u dit eenvoudig en snel doen in onze webshop. Het enige wat u hoeft te doen is het product in uw winkelmandje te plaatsen en met één van de vele betalingsmogelijkheden af te rekenen. Wij zullen er dan voor zorgen dat de producten zo snel mogelijk bij u thuis worden afgeleverd. Heeft u uw product op een werkdag voor 18:00 uur besteld? Dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis.

Bestel uw e-smoker bij e-Smokewinkel.nl

Bent u op zoek naar een goede en krachtige mod? Bestel dan één van de vele mods van Eleaf. Hiermee kunt u op een gezonde manier roken zonder dat u veel schadelijke stoffen binnenkrijgt zoals teer. Probeert u daarom eens de Mods van Eleaf!

Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 291 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: eleaf een score van 9 van de 10.

 | Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03 

Wij verkopen alleen aan peronen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.


e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.

Door dit formulier in te zenden ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren en statistieken bij te houden.