filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 I.V.M. Wet en Regelgeving mogen wij producten niet uit de verpakking tonen
Bezig met laden...
logo
shopping_cart

Eleaf Itap POD 2ml

De Eleaf iTap POD 2ml is werkzaam op de GS Air coils van Eleaf. Deze coils worden niet meegeleverd bij aankoop van de losse POD.

4,95

logo
shopping_cart

Eleaf Elven PODS 1.6ohm (4 stuks)

Set van vier vervangende pods voor de Eleaf Elven startset. Bevat een lekvrij vulsysteem en is geoptimaliseerd voor Nicotine Salt Liquids...

6,95

logo
shopping_cart

Eleaf iWũ PODS 1.3ohm (5 stuks)

Cartridges geschikt voor de Eleaf iWũ Startset. Bevat een lekvrij vulsysteem langs de zijkant en is geoptimaliseerd voor Nicotine Salt...

9,95

Beoordeling e-Smokewinkel.nl van klanten:

Op basis van 420 beoordelingen behaalt e-Smokewinkel met de dienst: eleaf pods een score van 9 van de 10.| Meer


Bij e-Smokewinkel.nl dient u minimaal 18 jaar of ouder te zijn om te mogen bestellen, wij hanteren een legitimatieplicht < 25 jaar.
KvK-nummer: 64341887 te Rotterdam - Btw-identificatienummer: NL136599138B03Wij verkopen alleen aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar zijn gepasseerd.

e-Smokewinkel.nl verkoopt geen producten aan personen jonger dan 18 jaar omdat dit wettelijk verboden is. Wij willen als e-sigarettenspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord gebruik van deze producten. Wij hanteren een legitimatieplicht <25 jaar.
Het gebruik van e-sigaretten is bedoeld als vervanger van tabak of als hulpmiddel bij het stoppen met roken. Het wordt afgeraden de e-sigaret te gaan gebruiken indien u een niet-roker bent.


Door dit formulier in te zenden geef je aan 18 jaar of ouder te zijn en ​ga je akkoord met ons cookiebeleid. Wij maken uitsluitend gebruik van cookies om statistieken bij te houden.